烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

8度海逸酒店Buffet好食嗎?
因現在身份証有8字有discount

洋房

係where ga?8度海逸酒店?邊間海逸?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 karcyMH 於 10-3-27 22:45 發表
係where ga?8度海逸酒店?邊間海逸?

好似係土瓜灣.

洋房

土瓜灣.都有海逸酒店??仲有buffet???

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 karcyMH 於 10-3-29 12:39 發表
土瓜灣.都有海逸酒店??仲有buffet???

係新開架.

伯爵府

要有3個8字先有75折o架﹗
我上星期日去左,ok喎~ 好過黃埔間海逸d 野食,海鮮有生蠔、蟹腳、螺同蝦,有刺身,有冷盤熱盤,甜品好好味,仲有杯杯裝o既hd雪糕添呀﹗

不過食完我o係lobby發生左一件不愉快事,令到我以後都唔會去呢間酒店﹗

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

呢間我睇我朋友放上fb既相,同留言,佢話好味wo

別墅

我都想去試下, 都係因為身份証優惠
不過好似不太好評喎.....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我食左返黎喇

hsbc 8折,ok wo,埋單每人$290

大宅

2018復活節勳章 睛靈勳章

今晩會去試

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

請問有咩不愉快經歷呀
係靈異野定係SERVICES先
原帖由 annaanna 於 10-3-31 17:21 發表
要有3個8字先有75折o架﹗
我上星期日去左,ok喎~ 好過黃埔間海逸d 野食,海鮮有生蠔、蟹腳、螺同蝦,有刺身,有冷盤熱盤,甜品好好味,仲有杯杯裝o既hd雪糕添呀﹗

不過食完我o係lobby發生左一件不愉快事,令到我以後都唔會去呢間酒店﹗ ...
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

首頁

尾頁

跳至