自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 lopopigbb 於 10-5-12 22:58 發表
我十月先到期,但佢又係話最平要$148 /100M
我想問下,佢話$99/100M係去到五月
同埋佢話要推薦人先可以有$99
想問下係唔係?
咩都係佢講晒
佢原本仲要話最平係$188/100M
好在有你地話有$138/100M ...

我都是十月到期, 剛打來說205元/100m, 我話我有些網友百幾元有100m. 佢說沒可能, 我覺他無誠意,就收線

大宅

原帖由 kwan_kwan 於 10-5-12 14:45 發表

Hi,

Can u also PM me your account #?
thx!!

Can u also PM me your account #?
thx!!

大宅

原帖由 natalie_lee1010 於 10-3-26 09:16 發表
或者樓主可以pm你用戶號碼或電話比我嗎..等佢下次打黎可以話有fd已經$99續約....但佢實問我用戶號碼果d既,如果唔介意就比我啦,等我同佢嘈下先,thx

thx!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我頂...岩岩上個月我C6比佢地煩到死
講左幾個月先好似$180-200唔係好記得
仲要得disney channel+ 條電話線 +100M冇WI-FI送
咁我係唔係好貴呀.....

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

好彩睇到你地個post,佢地昨晚打比我c6又講一大堆你這個月約滿呀,家居電話就可以$30一個月,100m就$200幾一個月,佢白痴架,因我用佢地係我個fd一年前係這間公司做,仲用佢員公free咗一年$0比我用,我5月尾都滿約,同我c6講續約$200幾個月....
short.....我比番$去join其他公司都唔駛$200幾一個月la....
今次我知應點同佢講la....不過痲煩邊位可推薦我呀?可以pm埋比我嗎?thanks...

禁止訪問

大宅

成功$99續左 香X寬頻 ~

大宅

原帖由 小寶 於 10-5-11 13:50 發表
請問HKBN好用嗎?速度快唔快?我剛CUT左I-CABLE,現考慮用HKBN還是PCCW好!!
HKBN $99+$380安裝費
PCCW $158/30M送NOW TV

你係咪想轉呀,我可以推薦你嫁,包你$380安裝費,請PM我

出世 2.77kg   半個月 3.2kg  一個月 3.81kg  
兩個月 4.6kg  四個月 5.64kg 六個月 6.34kg
一歲 7.4KG

男爵府

i'm their old cutomer, $198/mth, still have 11 mths to go ah!!!

我都可以做介紹人, 可PM我.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Granadilla 於 10-5-15 10:49 發表
我以前用緊$168/25m,家居電話就係加$10/月(冇增值服務),本身今年5月到期,但0係2月時已經傾好左續約,$109/100m,家居電話就係加$20/月(有晒d增值服務),所以提早左轉平plan ...

我7月到期, 由過年call到而家, $148/100m +電話無增值服務, 增值服務再+$15, 我而家都未confirm同佢續約:;pppp:

子爵府

原帖由 syu_lau 於 10-5-16 00:33 發表

你係咪想轉呀,我可以推薦你嫁,包你$380安裝費,請PM我

我想由i-cable轉hkbd, 係唔係由你介紹可以唔使比$380安裝費? 如是, 請你pm 我, thx!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

首頁

尾頁

跳至