親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我成日聽日講韓國d 化妝品好平, 究竟邊隻牌子呢?
邊到可以買到呢? 價錢幾多 (香港買或韓國買) 呢?
仲有乜嘢係比較平呢?
請幫忙因為我4月8日會跟團去首爾, 謝謝.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 hosumman 於 10-3-26 08:47 發表
我成日聽日講韓國d 化妝品好平, 究竟邊隻牌子呢?
邊到可以買到呢? 價錢幾多 (香港買或韓國買) 呢?
仲有乜嘢係比較平呢?
請幫忙因為我4月8日會跟團去首爾, 謝謝. ...

WATSON'S有1000WON的HAND CREAM,不錯的,用黎做手信又平,又0岩用(FOR女士)

男爵府

skinfood係香港50% off左右, 雪花秀around 30-40% off~~ 我聽晚都出發啦, 希望滿載而歸~~
可參考吓呢個blog:
http://koyukipalace.blogspot.com/
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 cy_cheung 於 10-3-26 10:29 發表
skinfood係香港50% off左右, 雪花秀around 30-40% off~~ 我聽晚都出發啦, 希望滿載而歸~~
可參考吓呢個blog:
http://koyukipalace.blogspot.com/

多謝你的資料. 想問skinfood 是否在明洞買呢?
期待你回來的報料.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

skinfood有好多分店的, 一定找得到

男爵府

Missha, Sulwhashoo and Laneige all cheaper than hk at least 30%

首頁

尾頁

跳至