自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買日本閃鑽/CLINICARE 滿$150, 送美心餅咭3張($144)!

加$5 換埋架購物車!!

PS: 雖然有版友POST咗各大商店優惠, 怕大家睇漏眼, 忍唔住開多個POST, 今次真係几荀下! (如果隻PRODUCT 大家用開的話)

公爵府

畀面勳章

我同事一早買左話我知, 今午約定同事再下一城, ha ha.

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 cy101 於 10-3-26 09:23 發表
買日本閃鑽/CLINICARE 滿$150, 送美心餅咭3張($144)!

加$5 換埋架購物車!!

PS: 雖然有版友POST咗各大商店優惠, 怕大家睇漏眼, 忍唔住開多個POST, 今次真係几荀下! (如果隻PRODUCT ...
生日月, 開心過

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 christina 於 10-3-26 09:41 發表
我同事一早買左話我知, 今午約定同事作下一城, ha ha.

吓, 咁緊要, 我一水夠囉, 咪一屋都係SHAMPOO!! 再買怕一年都用唔晒!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

真係超抵, 我都買咗

另外仲有送埋潘婷毛巾一條, 怡神洗髮露8毫升試用裝, and 萬寧濕巾10片x3:lol

禁止發言

琥珀宮

原帖由 lilian11 於 10-3-26 09:59 發表
真係超抵, 我都買咗

另外仲有送埋潘婷毛巾一條, 怡神洗髮露8毫升試用裝, and 萬寧濕巾10片x3:lol

嘩, 我得追風SHAMPOO SAMPLEX2 咋, 妳好筍喎!!

子爵府

我都買左啦, 但冇extra既sample

琥珀宮

原帖由 goodbuy 於 10-3-26 10:01 發表
送美心餅咭3張是响萬0即比嗎?
要唔要寄去等抽獎?

即俾呀, 個膠袋封實(啤死咗)

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

係萬寧即比架~

原帖由 goodbuy 於 10-3-26 10:01 發表
要唔要寄去等抽獎?
木村

子爵府

係即送架~

要唔要寄去等抽獎?

男爵府

即是否要買3 packs 洗髮套裝先有餅 card 送?

大宅

好媽媽勳章

嘩, 咁荀, 放lunch即刻去入貨先, 多謝報料!

子爵府

只要夠 $150 就可以~~

原帖由 she3388 於 10-3-26 10:08 發表

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

好荀ar, 想問問日本閃鑽會唔會好立架? 因為clinicare都好立下

象牙宮

shampoo only ok ma?:lol

男爵府

好底喎, lunch 去睇下先

琥珀宮

原帖由 she3388 於 10-3-26 10:08 發表

基本上攞起放係當眼處個2個SET 庄(每個品牌一款)已經夠$150!

琥珀宮

原帖由 961123 於 10-3-26 10:12 發表
shampoo only ok ma?:lol

唔買SET PACKAGE, 可以散買!! 係個2個BRAND夠$150就得!

首頁
12345...6

尾頁

跳至