自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

已經冇餅咭lu
唔知仲會唔會返呢?

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

我去樓下間manning時見到有餅卡,但原來要指定買CLINICARE...呢隻唔好用既..VS又係..所以,我沒有買.
後來,陸續見到有好多人黎買洗頭水,洗頭水幾支,護髮素又幾支,個個買夠300蚊,換2套餅卡...唔駛20分鐘...已經無晒餅卡...勁呀!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 chungtwsam 於 10-3-26 12:42 發表
嘩....頭先一見到個post,即刻衝落去。樓下o個間已經換晒。之後個姐姐好好人,同我打去其他舖,咁我又衝衝衝,最後先買到。
真係好抵

有諗過唔開POST, 因好似重覆咗個話題!! 有媽咪POST咗其他SHOPS 優惠ma!!! 我估妳地都可能睇到!!

侯爵府

夏天玩到顛

thanks for sharing!!!

琥珀宮

畀面勳章

剛剛lunch time 買左, thanks for sharing

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 littlesister 於 10-3-26 13:46 發表
剛剛lunch time 買左, thanks for sharing

住宅區 定 商業區 萬o呀?

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

好媽媽勳章

第二轉, 再買2sets優惠sets..又換多套餅咭...只是無晒毛巾送, 照送了3包濕巾和2包sample洗髮液

聽職員講仲有10數套餅咭. 但優惠set裝就快無lu, 要買唯有買散支

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

lunch我飯都唔食走去買, 洗頭水剩番一支咋...

琥珀宮

原帖由 lilian11 於 10-3-26 13:58 發表
第二轉, 再買2sets優惠sets..又換多套餅咭...只是無晒毛巾送, 照送了3包濕巾和2包sample洗髮液

第2 round!!! 寫個"服"字俾妳!!!

琥珀宮

原帖由 mat媽 於 10-3-26 13:58 發表
lunch我飯都唔食走去買, 洗頭水剩番一支咋...

間shop仲有餅咭? 但無shampoo賣? 最後點呀?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 cy101 於 10-3-26 14:00 發表

第2 round!!! 寫個"服"字俾妳!!!

夏天日日都洗頭, 好快可以用完...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

無喇....啱啱出去,話送晒喇!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

瑪瑙宮

請問你喺邊間買架??THX
原帖由 lilian11 於 10-3-26 13:58 發表

聽職員講仲有10數套餅咭. 但優惠set裝就快無lu, 要買唯有買散支 ...
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

2011精緻種植勳章

我都買左啦, 但冇extra既sample
Why有濕紙巾???
http://hk.myblog.yahoo.com/shing_kwong

公爵府

買唔到

出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

大宅

邊間仲有呢?? keke~

原帖由 PizzaWong 於 10-3-26 14:24 發表
我都買左啦, 但冇extra既sample
Why有濕紙巾???

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

真係好抵

伯爵府

灣仔冇晒lu
想買都冇

象牙宮

WATSON law buy $150 get 2 UA cinema movie ticket<cost$150>.

首頁

尾頁

跳至