自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

Oh... I missed Tomorow仲有無

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 godbaby 於 10-3-26 23:34 發表
hey all, sorry to let u know that i just bought these shampoos at Watsons, and after they give me 2 free tickets, and i read the terms, the first terms is customers should present this voucher and a W ...

really? 應該唔會啩!!

子爵府

畀面勳章

我都換咗一set
真係好底

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我太遲, LUNCH 去已賣光.

心存憢幸放工返屋企附近MANNINGS問有無,當然無啦. MANNINGS SALES 話今早五十份一個鐘已賣完

益唔到我地D WORKING MOM

男爵府

我今朝諗住去買

佢地巳經話未夠10點巳冇晒餅咭啦
SO我都遲左天...
可能都係得好少數量既餅咭..
唔知幾時先再有呢?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

所以我都第一時間開POST問.不過我一陣會試打上去CS問
原帖由 godbaby 於 10-3-26 23:34 發表
hey all, sorry to let u know that i just bought these shampoos at Watsons, and after they give me 2 free tickets, and i read the terms, the first terms is customers should present this voucher and a W ...
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

但係唔係一定有單先得呢..
原帖由 meko~ 於 10-3-26 23:33 發表

今日我買個時問左waston's staff
佢哋話原本200元送,而家改左
UA嗰邊己知道,不用擔心

大宅

醒目開學勳章

請問結果點呀??

原帖由 shirleyauhc 於 10-3-27 09:20 發表
所以我都第一時間開POST問.不過我一陣會試打上去CS問

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 shirleyauhc 於 10-3-27 09:21 發表
但係唔係一定有單先得呢..

yes
---生命無價,請支持領養---

大宅

優惠係咪只做26/3一日咋??

洋房

我係maXning ar BUY野100蚊有$50coupon...話夠$100可以當$50用..下2個week去buy佢話過左期,所以jetso我而家都不是太信

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我再睇返佢俾我d ticket,佢原來俾多左2張,跟住收到card ctr係我返緊工打來,話佢地搵card ctr話我payment出錯,叫我打返shop,跟住個sales叫我拿返多左2張俾佢,佢話同事唔知,以為一條為一張,攪到我又要去返老遠既屈人錢,因為買個時,係沒咩sales知有得送,係個manager係房攪出來再教全部staff,點知有得送,整整下攪左好耐,我老公睇完一張個terms發現咁我咪上來問囉,上網搵唔到cs tel,但收到佢地電話叫我拿返去..

原帖由 wpwong 於 10-3-27 09:28 發表
請問結果點呀??

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 vikkyck 於 10-3-27 12:18 發表
優惠係咪只做26/3一日咋??

我今晚係waston's仲買到

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

佢地都送左2條比我.

但我得一張單

原帖由 shirleyauhc 於 10-3-27 17:42 發表
我再睇返佢俾我d ticket,佢原來俾多左2張,跟住收到card ctr係我返緊工打來,話佢地搵card ctr話我payment出錯,叫我打返shop,跟住個sales叫我拿返多左2張俾佢,佢話同事唔知,以為一條為一張,攪到我又要去返老遠既屈人錢 ...

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 wingyee_ma 於 10-3-27 21:49 發表
佢地都送左2條比我.

但我得一張單

嘩,即係4張飛?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

但我得一張單

quote]原帖由 meko~ 於 10-3-27 22:10 發表

嘩,即係4張飛? [/quote]

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 wingyee_ma 於 10-3-27 22:12 發表
但我得一張單

quote]原帖由 meko~ 於 10-3-27 22:10 發表

嘩,即係4張飛?
[/quote]

今日去UA問過,佢話佢地唔睇waston單呀
恭喜你~

可唔可以PM我哪間SHOP

子爵府

醒目開學勳章

我剛剛去屈x士都買到,格過價買禮盒裝仲平過係藥房到買...仲有2張戲票送添...真係抵到爛

首頁

尾頁

跳至