意見反饋
義工

自由講場 今日: 473|主題: 994931

媒氣乾衣機

伯爵府

國民生產總值:19218

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有冇人用緊 好用嗎 媒氣費会唔会好貴

子爵府

國民生產總值:14155

好媽媽勳章 醒目開學勳章

幾好用,媒氣費唔會好貴。

原帖由 AC4712 於 10-3-26 11:47 發表

子爵府

國民生產總值:11731

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我用左都有1年多啦,平均一星期乾衣3次,我睇單都係比以前多$100左右。

寶石宮

國民生產總值:327220

2018勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

用左幾年, 好好用
煤氣費一定係貴

琥珀宮

國民生產總值:157905

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 AC4712 於 10-3-26 11:47 發表
好用, 呢d天氣用佢very good ! 但媒氣費幾多我唔知, 因為我不in charge交錢,...

大宅

國民生產總值:3397

畀面勳章

非常好用, 煤氣費唔係多好多, 應該比抽濕機同電乾衣機用電平好多, 乾一機厚衫都係45分鐘左右, 我3人用4公斤果款, 人多可以用6公斤果款.

翡翠宮

國民生產總值:97408

好媽媽勳章

好用.....
我用 6kg 果隻... 懶人如我, 入埋 d 冷氣被、夏/冬天被芯、羽絨褸 入去乾.....
比較未買前, 用抽濕機開天光抽乾, 煤氣費比電費平好多...

伯爵府

國民生產總值:19218

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

thanks all

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.