自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

啱啱聽收音機聽到 好難頂 好難聽
cd版都咁難聽...mouth:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 janeleung 於 10-3-26 14:00 發表
cd版都咁難聽...mouth:mouth:" />

佢唱緊咩呀? 好重鼻音咁既!

公爵府

原帖由 cy101 於 10-3-26 14:04 發表

佢唱緊咩呀? 好重鼻音咁既!

個melody都麻麻地, 不過係d on-line game主題歌 係收音機又有排聽

翡翠宮

好媽媽勳章

求先播, 聽唔到唱乜, 個 feel 好似鬼片 d 歌....
問人, 先知係佢唱歌...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 janeleung 於 10-3-26 14:06 發表

個melody都麻麻地, 不過係d on-line game主題歌 係收音機又有排聽

唱俾d game佬/宅男聽!!

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

咩歌名呀?
而家連個個 長江7號阿除嬌都唱呀...仲跳舞呀

大宅

暫時未聽過,
不過, 我都想聽下有幾難聽~~

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你話難聽, D電車男當係寶丫
唔聽過食唔落

禁止訪問

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

sorry未聽過,但都想像得到會唱成點
唔知佢唱live嗰陣,係咪用對波夾住個咪,或者含住嚟唱呢?期待電視播MV:;pppp:

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 萬榮太太 於 10-3-26 16:34 發表
唉.......出攬枕咪算囉,又要出來做歌手....

洋房

算啦, 佢既target都唔係sell比我地~~~

公爵府

聽完耳膜都穿埋

別墅

水晶宮

好媽媽勳章

原帖由 janeleung 於 10-3-26 14:06 發表

咁個廣告好睇d啦,起碼成對野跌左出黎比人睇

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 janeleung 於 10-3-26 14:00 發表
cd版都咁難聽...mouth:mouth:" />
only識刷牙流牙膏, 乜仲識唱歌架咩

首頁

尾頁

跳至