意見反饋
義工

自由講場 今日: 1188|主題: 995809

代友問:想落廣告應該點做?

侯爵府

國民生產總值:24975

2018母親節勳章 親子達人勳章

想在飲食男女或電腦雜誌落廣告,應該揾邉間廣告公司做呢?或直接打去飲食男女?有冇Sales介紹呀?

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;天眼昭昭,報應甚速

男爵府

國民生產總值:8164

2018勳章

d雜誌index應該會登廣告部電話的。

侯爵府

D人話,就咁送上門,會貴D架,揾Sales有折頭,我以想問問有無人有門路平D啫!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;天眼昭昭,報應甚速

大宅

國民生產總值:3424

好媽媽勳章

而家好多都係phone-in,唔興搵agent喇(除非大公司or大brand), 你打去廣告部問就得, 不過佢地分cag.架,唔同行業(類型)有唔同sales跟的.當然你要講下價喇, 有時所謂stand-by adv又會平少少..

希望幫到你..

原帖由 emt1314 於 10-3-26 22:17 發表
D人話,就咁送上門,會貴D架,揾Sales有折頭,我以想問問有無人有門路平D啫!

侯爵府

原帖由 加而晴媽媽 於 10-3-26 22:22 發表
而家好多都係phone-in,唔興搵agent喇(除非大公司or大brand), 你打去廣告部問就得, 不過佢地分cag.架,唔同行業(類型)有唔同sales跟的.當然你要講下價喇, 有時所謂stand-by adv又會平少少..

希望幫到你..

...

明白,多謝回覆!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.