義工

自由講場 今日: 523|主題: 994565

想問下--西貢house, 有小巴出寶琳, 但要30分鐘--即係邊度?

珍珠宮

國民生產總值:37565

畀面勳章 大廚勳章

大家識路0既估唔估到係邊度呀?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

國民生產總值:38922

2018勳章

原帖由 emmypun 於 10-3-26 16:43 發表
大家識路0既估唔估到係邊度呀?

西貢咁大點估,最多估係近清水灣果面!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

國民生產總值:2448

12號

西貢碼頭-->科大--> 順利 --> 寶達 --> 翠林 -->寶琳--> 新都城

珊瑚宮

國民生產總值:116101

王國長老

西貢去寶琳架小巴o係兒童遊樂場隔離, 即係見到巴士總站/水池再行前少少.

珍珠宮

國民生產總值:37565

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 webjen 於 10-3-26 16:48 發表

西貢咁大點估,最多估係近清水灣果面!

近清水灣, thank you!

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

版主

國民生產總值:131758

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 emmypun 於 10-3-26 17:05 發表

近清水灣, thank you!

有架101小巴 (西貢市中心往坑口站), 不過唔經清水灣喎
http://www.i-busnet.com/minibus/nt/r101m.php

別墅

國民生產總值:798

好媽媽勳章

會唔會係南圍北圍蠔涌果d呢?
因為冇印象西貢有車經清水灣出寶林...
但係唔肯定清水灣係唔係冇車出寶林...
不過唔多覺有....

男爵府

國民生產總值:9087

宝林有架16号小巴去布袋澳,就係經清水灣。

但係有架12号小巴會經順利,再經新清水灣道入西貢,途中既村屋,井瀾樹、碧屋,都有house喎,都係30分鐘到。

西貢咁大,真係好難估。

禁止訪問

國民生產總值:12333

好媽媽勳章

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.