單親天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

各位好可愛嘅網友,
請問你地鐘唔鐘意睇武俠小說架, 噤你一定會記得啲招式架, 喂... 來來來....

我用鐵頭功....
嘩嘩嘩.... 我閃
... ... 我出金剛掌.....

別墅

好媽媽勳章

大師兄,你有鐵頭功.....
四師兄,你有鐵布衫....
我有金剛腿。

送首歌過你,
你有鐵頭功.....鐵頭功,
我有金剛腿.....金剛腿。

原帖由 catfitfit 於 10-3-26 17:54 發表
各位好可愛嘅網友,
請問你地鐘唔鐘意睇武俠小說架, 噤你一定會記得啲招式架, 喂... 來來來....

我用鐵頭功....
嘩嘩嘩.... 我閃
... ... 我出金剛掌..... ...

大宅

原帖由 catfitfit 於 10-3-26 17:54 發表
各位好可愛嘅網友,

我用鐵頭功....
嘩嘩嘩.... 我閃

黯然銷魂掌......

侯爵府

環保接龍勳章

我出...........千...千...千....燦...腳..
再送香港腳.....

原帖由 Sadman07 於 10-3-26 20:23 發表

黯然銷魂掌......

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

這是我見過最癲的一個post ...

成班人加埋都過百歲 ...
唔爭在 ...

"VE WANG WANG ... 白骨陰陽劍, 我淒!"

:;pppp:

侯爵府

好搞笑吖您地~~

侯爵府

環保接龍勳章

吾講..邊有得笑呢?
我再出,周星星的....隔...山...打...牛.....各位接招啦!

原帖由 babytszkin 於 10-3-26 22:12 發表
好搞笑吖您地~~
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

禁止訪問

男爵府

各位好可愛嘅網友,

我用鐵頭功....
嘩嘩嘩.... 我閃

到我啦。
左一拳,右一拳,

我地大家出一拳。

(資料來自我個女!)

死啦,唔對路沾,都係走先。

複式洋房

救命呀!笑c我喇!救你哋放過我喇

等我出令牌先就係 “武林聖火令”

問你哋怕味

等待驗證會員

等我出化骨軟綿掌先!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我出................萬佛朝宗

順順利利 大吉大利       

大宅

金庸小說武功招式配對篇

Catfitfit: 独孤九劍...快D攞permit練第樣劍.
Cinnamon:金剛伏魔圈定打狗棒,請妳自己揀
Moon:吸星大法..响美國梗係吸holleywood明星,唔好去錯印度搵....
Vane: 正正經經練易筋經
!: 玉女剑法就最啱啦
Pooth: 黯然銷魂掌...不過唔好太多想
Bright:輕功水上飄...轉身快又唔會hill
我同eric 唯有唯有...練葵花寶典...唔好將我地看扁.

Haha, just for fun, please don't mind if I....

別墅

好媽媽勳章

使乜成班,三個都過啦,哈哈....

記住我地係坐埋一枱架,要幾癲都得,嘻嘻....

原帖由 (!_!) 於 10-3-26 22:01 發表
這是我見過最癲的一個post ...

成班人加埋都過百歲 ...
唔爭在 ...

"VE WANG WANG ... 白骨陰陽劍, 我淒!"

:;pppp:

別墅

好媽媽勳章

輕功水上飄係六師兄架,我練既係 - 淩波微步-呀!

練葵花寶典既會輸俾独孤九劍, fitfit, 妳赢左啦, 哈哈哈....

Sadman_07, 大家吹水講笑,點會介意呢!

原帖由 Sadman07 於 10-3-27 08:19 發表
Catfitfit: 独孤九劍...快D攞permit練第樣劍.
Cinnamon:金剛伏魔圈定打狗棒,請妳自己揀
Moon:吸星大法..响美國梗係吸holleywood明星,唔好去錯印度搵....
Vane: 正正經經練易筋經
!: 玉女剑法就最啱啦
Pooth: 黯然銷 ...

大宅

原帖由 brightb2b 於 10-3-27 11:52 發表
輕功水上飄係六師兄架,我練既係 - 淩波微步-呀!

練葵花寶典既會輸俾独孤九劍, fitfit, 妳赢左啦, 哈哈哈....

Sadman_07, 大家吹水講笑,點會介意呢!

...

學會淩波微步,叻過哂我地呢班大細路,yeah

catfit, 點解出招後就閃咗

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

各位兄弟姐妹,我又黎過兩招啦.. 話說bk藏書庫中找到如來神掌八式秘及, 睇下睇下,原來每個招式都加上附註,笑談呢班大細路架,節錄如下:
  • 如來神掌武功一共有八式:
    • 第一式:佛光初現 - moon夜晚唔願訓,以為初見佛光好過引
    • 第二式:金頂佛燈 - Eric哥哥拿佛燈,晚晚通頂抹獲”金”
    • 第三式:佛動山河 - 感歎美人動山河,佛祖見到都要歎句"奈何"
    • 第四式:佛問迦藍 - fitfit題過兩招,佛祖就問"迦藍" (幼稚園)係邊?
    • 第五式:迎佛西天-棗仁師兄介酒凐,佛祖歡迎.. 重唔使佢去西天
    • 第六式:佛光普照 - Sadman 必有佛光照,得閒教佢寫番好幾招
    • 第七式:天佛降世 - 才女阿pooth一降世, 天佛立刻都要起下佢個底
    • 第八式:萬佛朝宗 - BK爸媽好比千萬佛, 朝住宗旨教子女又唔會體罰

重有我要做無定飛環孫迫玲,超鐘意呢個名..we..wun wun..we wun wun..haha..正..!

原帖由 Sadman07 於 10-3-27 12:09 發表

男爵府

原帖由 Sadman07 於 10-3-27 12:09 發表

這個是她的計劃。

等你地班武林人士,打生打死。
最后,佢便行出來,平定中原。
成為新一代武林盟主,
號令天下!哈哈哈!

不過,比sadman七號兄發現左,
我諗佢會先下手為強。

死啦,有人放冷箭。。。。死左!

男爵府

原帖由 moon_moon 於 10-3-27 12:44 發表
各位兄弟姐妹,我又黎過兩招啦.. 話說在bk藏書庫中找到如來神掌八式秘及, 睇下睇下,原來每個招式都加上附註,笑談呢班大細路架,節錄如下:
如來神掌武功一共有八式:
第一式:佛光初現 - 阿moon夜晚唔願訓,以為初見佛光好 ...

好勁呀,月亮小姐。

我初時估月亮小姐會用佢獨有的輕功,

從遠處(西方)觀戰沾!

而點解呀pooth小姐未發招架,
莫非佢想放隻呀pooth家的
bearbear 熊出來!

我怕我家小女會中計,
抱住隻熊沾!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

eric哥,唔緊要,小妹用內功幫你打通任篤二脈..睇住...頭頂出煙啦..哈哈哈,咁你就完氣大增,唔會比蚊針..哈哈哈哈,勁呢?

原帖由 eric5354 於 10-3-27 13:24 發表

這個是她的計劃。

等你地班武林人士,打生打死。
最后,佢便行出來,平定中原。
成為新一代武林盟主,
號令天下!哈哈哈!

不過,比sadman七號兄發現左,
我諗佢會先下手為強。

死啦,有人放冷箭。。。。死左! ...

首頁

尾頁

跳至