單親天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

喂 ))))

仲未有其他人加入架!!! 快D啦.....

今晚又開 party 呀!
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

大宅

原帖由 酸棗仁 於 10-3-28 00:11 發表
喂 ))))

仲未有其他人加入架!!! 快D啦.....

今晚又開 party 呀!

開乜鬼party ! 個個都去左搵周生談心啦 ~
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

伯爵府

原帖由 pooth 於 10-3-28 00:15 發表

開乜鬼party ! 個個都去左搵周生談心啦 ~

有好多人匿埋係度, 偷偷地睇的......你唔知咋...
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

侯爵府

環保接龍勳章

酒心佢吾開估....你咪要改機票...留在美國無得返黎牙!!! ....

原帖由 moon_moon 於 10-3-27 19:22 發表
仁兄,Vane
我唔明,快開估..要知道答案先上機呀..haha

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

男爵府

原帖由 pooth 於 10-3-27 23:42 發表

fitfit ee,

亞仔叫我幫佢出 " 鋼之練金術師FA" 的練成陣~

嘩!你連呀鋼都出埋,唔夠你玩沾,
我找家人開開會,另想辨法!

男爵府

原帖由 pooth 於 10-3-27 23:38 發表
sadman 07,

//我同eric 唯有唯有...練葵花寶典...唔好將我地看扁.//

吓 ? 唔駛咁嘛 , 欲練神功, 必先..........

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

做咩鬼呢個topic咁靜,就黎比人迫去第二個page lar..haha

wa..eric 哥哥..sadman哥哥
因住下個topic 係 "小心英文數字男" 哈哈哈..

練咩咩典咁鬼煩,又要睇咁多頁,又要白宮,西宮..不如練下"點樣整布"典好過啦..哈哈哈,整得出咪成"功"..Lor

原帖由 eric5354 於 10-3-28 11:41 發表

係啦,sadman07兄真係,

我地暫時性無得用,唔代表要廢左佢架嘛!

要用起来點算呢,我地希望在明天架嘛!

飲包陽光先!

(啦!講笑,唔好太認真架大家,
 死啦,有少少顏色沾,講到!) ...

侯爵府

環保接龍勳章

鬼咩....moon moon,個個等你番黎主持大局....放你上枱

原帖由 moon_moon 於 10-3-28 22:00 發表
做咩鬼呢個topic咁靜,就黎比人迫去第二個page lar..haha

wa..eric 哥哥..sadman哥哥
因住下個topic 係 "小心英文數字男" 哈哈哈..

練咩咩典咁鬼煩,又要睇咁多頁,又要白宮,西宮..不如練下"點樣整布"典好過啦..哈哈哈,整 ...
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

首頁

尾頁

跳至