興趣嗜好

跳至

首頁
12345...12

尾頁

複式洋房

睛靈勳章

我推薦西部牛仔鎗戰game "high noon"
可以用d 同事online 決戰 !!!
又係免費的 !!!!!

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

coin dozer只要你有耐性,儲哂咁多set prize,咁好快你會儲到好多coins,我而家有3000幾個喇~^^

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

推介free app
Emoji

如果有成日text人或者用whatapps既,
呢個app可以在文字內加得意公仔~

推介free app2
app pusher

佢每日都會有一堆限時免費遊戲或者程式,
咁就唔怕miss左~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無d益智遊戲apps啱8歲的小朋友介紹???THANKS!

禁止訪問

好媽媽勳章

民房

有個英文學習app推介俾大家

最近, 我買了一個英文的學習軟件覺得幾好, 可以同大家分享, 依個軟件iphone 或ipad 都可以, 仔女駕駛一輛巴士, 從中要按指示接收英文字句的字串, 而且仲有讀音
http://itunes.apple.com/hk/app/alphabet-car/id404722059?mt=8

民房

推薦一個超巿格價app "慳番D"
可以監察住超巿貨品既價格

http://itunes.apple.com/hk/app/id400871428?mt=8

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

最近玩vegsamurai玩到停唔到手, 小朋友就玩colormefree~

男爵府

畀面勳章

download一個叫viber o既app. 係免費電話..呢個係類似skype咁o架, 無論local or overseas, 只要對方都係用緊iphone, 同樣裝咗呢個app. 通話時就免費o架la...

侯爵府

原帖由 paklok 於 10-11-10 16:59 發表
推介free app
Emoji

如果有成日text人或者用whatapps既,
呢個app可以在文字內加得意公仔~

推介free app2
app pusher

佢每日都會有一堆限時免費遊戲或者程式,
咁就唔怕miss左~ ...

我有dl emoji但我唔識用呀~~mouth:
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

侯爵府

原帖由 heihei媽 於 10-10-24 10:39 發表
點解我download 唔到 "polarize" 既.. 佢話個app 己經unavailable

已經唔free la~~仲有無好介紹呀~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 loklokchuma 於 10-12-16 22:22 發表
download一個叫viber o既app. 係免費電話..呢個係類似skype咁o架, 無論local or overseas, 只要對方都係用緊iphone, 同樣裝咗呢個app. 通話時就免費o架la...

但係會唔會計3G用量架

幸福羊寶寶  會架, 在家開WIFI傾長他途就唔怕啦  發表於 13-3-15 15:27

禁止訪問

大宅

各位好~ 我新黎架~
我都介紹個app比大家~^^

We Bowl - 玩保齡球~ 儲飛換GIFT! 好得意~ 又可以自訂ICON~! 我好多FD都有玩啦~

民房

I want to share this awesome app for your photos.

More Beaute http://itunes.apple.com/us/app/m ... ch/id347331305?mt=8

Makes you look beautiful, skin appears smoother and brighter!!! Give it a try!!! Best of all, it is free!!!

民房

double entry

別墅

polarize?? 要收錢喇??

大宅

請問各位有沒有人知,skype呢個app係咪一定要iphone to iphone先可以用到呢,THX^^

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

原帖由 babypooh26 於 11-2-26 17:01 發表
請問各位有沒有人知,skype呢個app係咪一定要iphone to iphone先可以用到呢,THX^^

NO.

大宅

我用到skype啦,請問係咪打去任何一個海外的用戶,free of charge架,對方也有裝呢個function的

原帖由 chan803 於 11-2-27 15:06 發表

NO.

首頁
12345...12

尾頁

跳至