興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

餅主

:( 我好有興趣,不過lee兩日返咗鄉下拜62
原帖由 cookie 於 10-3-29 18:59 發表
hihi, 終於有時間上黎同大家打招呼喇....
想問下大家有冇興趣--->自組一團4月4-5日
復活節休閒露營樂 (營地:西貢灣仔半島)
http://naturefun.net/act_leisure_easter.shtml ...

子爵府

我唔啦.....
http://naturefun.net/act_leisure_easter.shtml ...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 JENNYSKY 於 10-3-29 09:22 發表
大陸飛蘇你都敢
按摩洗脚算數啦
無謂攪咁多野喇
分分鐘要二百元
先可落樓就捉虫
娜媽今日好臭口
其實應該咪多口
話說去到佢舖頭
眼見已想掉頭走
不過要睇同學頭
咁就求其問兩口
問佢面點樣收
點知條友大想頭
講到益咗我咁口
佢話只收五十夠
我問是收人仔否
佢話係呀我插口
即時答佢廿雞夠
我話幫襯開果度
只收港幣二十夠
跟著伙記落嘴頭
叫我做番個飛蘇
娜媽叉你個奀高
問吓鍊腳點計算
七十蚊鍊兩個鐘
娜媽堂當話要走
先去飲杯透一透
或者轉頭嚟光顧
其實係走夾唔透
終於搵到個靚仔
二十五蚊刮腳皮
摔腳都係二十五
六十分鐘係足鐘
娜媽鍊咗兩個鐘
加埋刮吓 d 腳皮
比埋貼士百鬆 d
今日確實好合皮
操曲唱咗四支曲
一轉北上已滿足
落到香港去沙田
吔餐美味上海菜
咁嘅生活確係盞
感謝耶穌比我嘆
主席公就無得玩
晚晚 O T 確係慘
最多今晚錫多啖
你哋話咁啱唔啱
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

四月四號去掃墓 :-|

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-3-29 09:49 發表
口臭又爛面....真係
Buliarmorjarszegear

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

講心底話,可以有安穩嘅生活,真係要多得另一半所付出
原帖由 hehalady 於 10-3-29 23:47 發表
娜媽今日好臭口
其實應該咪多口
話說去到佢舖頭
眼見已想掉頭走
不過要睇同學頭
咁就求其問兩口
問佢面點樣收
點知條友大想頭
講到益咗我咁口
佢話只收五十夠
我問是收人仔否
佢話係呀我插口
即時答佢廿雞夠
我話 ...

感謝耶穌比我嘆
主席公就無得玩
晚晚 O T 確係慘
最多今晚錫多啖
你哋話咁啱唔啱

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

long time no see la

呢d親子活動好似唔係幾啱我

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

嘩~佩服!隔咗12年...............

...............鍾麗緹剛於2月6日第3度做媽咪...............大女嚴書琴已經12歲,2女子晴20個月大,幼女紫凝則剛出生。.............

http://hk.news.yahoo.com/article/100328/3/h8qf.html

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-3-30 01:18 發表
係呀

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-3-30 02:40 發表

...............鍾麗緹剛於2月6日第3度做媽咪...............大女嚴書琴已經12歲,2女子晴20個月大,幼女紫凝則剛出生。.............

http://hk.news.yahoo.com/article/100 ...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Good morning~~
原帖由 小草 於 10-3-30 09:21 發表
早早~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

呢期興呢個團嗎? 我有朋友係 fb 又係問有無人有興趣wor!

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

原帖由 3littlepigs 於 10-3-30 09:53 發表
Good morning~~
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

大女好似唔係而家個老公架嘛....

http://hk.news.yahoo.com/article/100 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大女好似係另一個老公0架

可能係呢任老公強烈要求呢!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

刮腳皮 d 工具
原帖由 hehalady 於 10-3-29 23:47 發表
娜媽今日好臭口
其實應該咪多口
話說去到佢舖頭
眼見已想掉頭走
不過要睇同學頭
咁就求其問兩口
問佢面點樣收
點知條友大想頭
講到益咗我咁口
佢話只收五十夠
我問是收人仔否
佢話係呀我插口
即時答佢廿雞夠
我話 ...

子爵府

原帖由 webjen 於 10-3-30 09:56 發表

珍珠宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-3-30 01:18 發表

珍珠宮

有條件 ($) 生多多都無問題.....
以前咁窮生十件 8 件添

首頁

尾頁

跳至