親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

Easter 會同仔仔去東京, 想問4歲小朋友去東京迪士尼有乜o岩玩? 那些 show 值得一看? 另外那些設施有 fast pass? Lunch 及 Dinner 有乜好介紹?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你復活節出發嗎...?
我19/4先出發,都係帶仔仔(4歲)去TDL,最想去的怪獸公司維修呀.....

大宅

畀面勳章

阿囡知道佢最想玩的怪獸公司遊戲要維修的時候差點想哭呀 !不停問我點解冇得玩

原帖由 lyctina 於 10-4-1 22:57 發表
你復活節出發嗎...?
我19/4先出發,都係帶仔仔(4歲)去TDL,最想去的怪獸公司維修呀.....

別墅

我4/4 出發, 天氣維持係 5 ~ 15 度, 溫差o甘大, 點樣帶衫俾小朋友著?

原帖由 lyctina 於 10-4-1 22:57 發表
你復活節出發嗎...?

大宅

畀面勳章

我 3號出發,最煩係帶阿囡D衫!

原帖由 happybaby1 於 10-4-2 11:14 發表
我4/4 出發, 天氣維持係 5 ~ 15 度, 溫差o甘大, 點樣帶衫俾小朋友著?

大宅

原帖由 happybaby1 於 10-4-1 09:33 AM 發表
Easter 會同仔仔去東京, 想問4歲小朋友去東京迪士尼有乜o岩玩? 那些 show 值得一看? 另外那些設施有 fast pass? Lunch 及 Dinner 有乜好介紹?

其實同香港差唔多都是那些玩意只不大好多.....因我上次去實在太多人所去到玩到一半後...阿仔排隊排到睡左我就走左...
食....我上次吃過拉麵及咖哩飯 2個都ok

玩...就巴欺..坐船.車...我想他是最happy
hihi

大宅

那些 show 值得一看
我唔知有否分類
好像全部都是日文
阿b 唔明所好悶...但看公仔是值得的
hihi

大宅

原帖由 happybaby1 於 10-4-2 11:14 AM 發表

我是2月去的....上次溫度都差不多
東京不是好冷.,..我上次帶d洋毛底衫就是用於富士山
東京就好小用因商場真是好熱
上次去迪士尼我自己就著一件長袖就覺得熱
hihi

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

原帖由 winwin413 於 10-4-2 09:41 發表
阿囡知道佢最想玩的怪獸公司遊戲要維修的時候差點想哭呀 !不停問我點解冇得玩

係呀,點解簡復活節黎維修? 真係好鬼討厭!

首頁

尾頁

跳至