跳至

首頁
12345...59

尾頁

大宅

為咗慶祝沉日糖糖榮昇為"家姐", 我地今日開始響吒個新地盤留言喇~yeah!!

姐妹們(叉媽除外 ), 聽日開始放假, 可有興趣抽2個鐘出來, 約埋一齊去睇小qq???

以下係part 2:

精靈69B B之魚毛糖果沙翁毛蟲靚gri叉燒part2--朋友仔埋黎啦!!
http://forum.baby-kingdom.com/thread-2450127-1-1.html

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

開到part 3, 我哋69兄弟姊妹又多了位新成員, 人氣鼎盛。 幾時輪到义媽、翁媽和虫媽呢? 好呀, 一起去探SUKI, 明天幾點呀?
原帖由 kb7724 於 10-4-1 11:01 發表
為咗慶祝沉日糖糖榮昇為"家姐", 我地今日開始響吒個新地盤留言喇~yeah!!

姐妹們(叉媽除外 ), 聽日開始放假, 可有興趣抽2個鐘出來, 約埋一齊去睇小qq???

以下係part 2:

精靈69B B之魚毛糖果沙翁毛蟲靚gri ...

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 kb7724 於 10-4-1 11:01 發表

以下係part 2:

精靈69B B之魚毛糖果沙翁毛蟲靚gri ...

帶唔帶得個仔去架??
我好想去, 但無人幫我睇仔
執仔之手 與仔偕老

大宅

小丑魚, 聽日去??? 等唔等埋阿KIM???
叉媽, 你除外喎 你好番未呀? 你唔係食錯野病病咩? 你好番咪一齊囉, 帶埋頓頓出黎我可以幫手睇, 因為我唔帶翁b~

原帖由 叉燒媽 於 10-4-1 11:57 發表

帶唔帶得個仔去架??
我好想去, 但無人幫我睇仔

大宅

原帖由 kb7724 於 10-4-1 12:27 發表
叉媽, 你除外喎 你好番未呀? 你唔係食錯野病病咩? 你好番咪一齊囉, 帶埋頓頓出黎我可以幫手睇, 因為我唔帶翁b~

...

子豐又去, 預埋我地呀!
http://hk.myblog.yahoo.com/cavenylaw/

男爵府

不好意思, 個腦追唔切對眼(冇腦 ), 仲以為你話明天去探添 , 你想去醫院探定等SUKI回家才探佢呢? 如去醫院都是這幾天, 今晚也可(對不起, 擋我沒講過, 今晚哥哥游完水要接他, 不行。)
原帖由 kb7724 於 10-4-1 12:27 發表

...

大宅

小虫又去, 聽日ok, 不過係e院嗎? 我擔心我地會逼爆咗間產後房!

聽日的話要am or 1500 後, 中間要同皇太后皇上重飲荼!

大宅

喂咁樣問落去唔係辦法, 不如你地話我知幾多號唔得.......另我想問, 去醫院好d定去佢屋企好d???
而我打電話比虫媽, 問下佢邊日得先~

***ps: 醫院響kln city, 屋企響tuen mun***

大宅

仲諗住打比你添~你仲快過我~
聽日我都ok, 請問大家知唔知果間醫院既探b時間呢??? am唔知可唔可以喎!!!

原帖由 小虫媽媽 於 10-4-1 14:12 發表
小虫又去, 聽日ok, 不過係e院嗎? 我擔心我地會逼爆咗間產後房!

聽日的話要am or 1500 後, 中間要同皇太后皇上重飲荼!

男爵府

聽日應該出院喎

男爵府

依, 明天出院即是順產啦 咁樣你哋想唔想今晚? 抑或12朝後去佢屋企探佢?
原帖由 TVb08 於 10-4-1 14:19 發表
聽日應該出院喎

大宅

問咗喇, 聽日未走, 因為細佬未出得院!
不如就聽日去啦, 不過要check 幾點探b時間喎?

原帖由 小丑魚 於 10-4-1 14:41 發表
依, 明天出院即是順產啦 咁樣你哋想唔想今晚? 抑或12朝後去佢屋企探佢?

男爵府

okay.
原帖由 kb7724 於 10-4-1 15:07 發表

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 kb7724 於 10-4-1 15:07 發表

我都ok呀!

買d乜野去好?
自己買定夾埋???
執仔之手 與仔偕老

大宅

小丑魚, 我已約好虫媽了, 你打比我好嗎!
原帖由 小丑魚 於 10-4-1 15:14 發表
okay.

大宅

eee, 叉媽你又出現呀! welcome!!
就係呢個問題, 所以叫小丑魚打比我商量下囉~
買衫仔尿片要佢拎住出院, 好似好麻煩! 買野食, 佢又未食得住! 不如下次去佢屋企探佢先買野比佢喇! 我係驚佢出院時要多野拎咋......大家覺得點好?

原帖由 叉燒媽 於 10-4-1 15:22 發表

我都ok呀!

買d乜野去好?
自己買定夾埋???

王國長老

原帖由 kb7724 於 10-4-1 15:28 發表
eee, 叉媽你又出現呀! welcome!!
就係呢個問題, 所以叫小丑魚打比我商量下囉~
買衫仔尿片要佢拎住出院, 好似好麻煩! 買野食, 佢又未食得住! 不如下次去佢屋企探佢先買野比佢喇! 我係驚佢出院時要多野拎咋......大家 ...

如果你地12朝後會去suki屋企,
咁我聽日就唔出現住喇,
帶住頓頓去醫院都係唔係好方便...
你地記得幫我問候下媽媽, 同埋幫q仔影多d靚相
執仔之手 與仔偕老

大宅

唔知去唔去糖糖屋企架, 都無約實! 聽日就約好朝早去, 你去就打比我啦! 只於頓頓都唔係一樣問題, 咁多個阿媽都湊唔掂佢一個咩.....係你坐巴士果程少少唔方便囉...再唔係你可以約埋虫媽or小丑魚一齊去吖~

原帖由 叉燒媽 於 10-4-1 15:52 發表

如果你地12朝後會去suki屋企,
咁我聽日就唔出現住喇,
帶住頓頓去醫院都係唔係好方便...
你地記得幫我問候下媽媽, 同埋幫q仔影多d靚相

男爵府

义媽,

你有須要就約埋我一起出城啦!!
原帖由 kb7724 於 10-4-1 16:39 發表
唔知去唔去糖糖屋企架, 都無約實! 聽日就約好朝早去, 你去就打比我啦! 只於頓頓都唔係一樣問題, 咁多個阿媽都湊唔掂佢一個咩.....係你坐巴士果程少少唔方便囉...再唔係你可以約埋虫媽or小丑魚一齊去吖~

...

大宅

子豐媽, 你去就打比我啦~
原帖由 cwongkl 於 10-4-1 13:13 發表

子豐又去, 預埋我地呀!

首頁
12345...59

尾頁

跳至