自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

Why a man could be like that.
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

男爵府

幅大頭相是否你個女女?好得意呀!你前夫係洋人?你要tough D, 唔好俾佢蝦。

複式洋房

樓主如果大頭相是你囡囡, 你盡快改改吧, 免得有小人在監視.

男爵府

畀面勳章

樓主...唔好氣餒ar...祝你同囡囡有個開心假期

大宅

好媽媽勳章

你前夫正人渣:;pppp: :;pppp: :;pppp:
雋彥bb出世重3.125kg

大宅

好媽媽勳章

我沒有在BK駡人的我都忍不住要xxxx佢

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

幾日唔系香港, 請問樓主有冇去到旅行?

公爵府

睇到真係好唔開心, 2個人明明因為愛對方先一齊, 先生小朋友, 到分開, 竟然諗盡方法去令對方難受~
一個媽媽想日日陪自己個囡都唔得, 宜家只係假期想同佢去玩, 又係唔得~

子爵府

LedanCo,

你近黎點呀? 復活節有冇成功同小朋友去旅行呀?
UPDATE 下我地啦, 我地好掛住你呀...

水晶宮

環保接龍勳章

me too....
原帖由 zozozo 於 10-5-13 22:00 發表
LedanCo,

你近黎點呀? 復活節有冇成功同小朋友去旅行呀?
UPDATE 下我地啦, 我地好掛住你呀...

大宅

最衰我今日先睇到, 其實你個passport一日未過期一日都去得架, 我舊年同個囡去到機場先發現唔夠 6個月, 都可以出境架.......
希望你個囡快d可以跟番你啦, 你個ex真係好cheap

男爵府

係呀! 我前年同個仔去到機場先發現唔夠 6個月, 都可以出境架.......

子爵府

一口氣睇晒呢件事的經過, 真係替樓主不值同難過!
去搵謝偉俊啦, 佢最鐘意對抗高官ge, 就算幫唔到你爭返個女, 照計佢可以幫你整理返好d文件, 寫明你可以一個星期見個女多少小時, 而且照計你ex老公唔會太多時間陪到個女, 你再打官司時可以從呢一點入手.

另外, 我試過唔見咗亞仔張出世紙正本, 攞住張出世紙副本上出生證記處, 以為有排搞至領得返, 誰知個職員話, 只要有副本在手, 而且補領人係父或母, 你出示身份證, 佢即時print返張正本比你, 唔使等, 連form都唔使填, 你買3,5,7張以防萬一都冇問題ge, 張張都係屬正本文件, 而且又唔會影響之前的正本, 你ex老公唔會知架.

首頁

尾頁

跳至