潮流時尚

跳至

首頁
12345...98

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小楷 於 10-2-9 10:45 發表

有折應該通知埋我丫嘛....

係...知道, 下次想買書就pm我啦

大宅

Hi 新加入, 我都買咗好多本有袋送的日本雜誌,啲袋都是儲的多

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 zinacef 於 10-2-9 16:03 發表
尋日見到唔得閒訂, 今日想訂anna sui mini 2010 spring and summer collection已經無得訂啦, 我係咪可以去page one訂架?

請問依本有冇相睇 ???

侯爵府

好媽媽勳章

我都好想睇呀!
原帖由 洛婷 於 10-2-9 18:00 發表

請問依本有冇相睇 ???

民房

版主按: BK 不可以自組團購, 多謝合作!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

Did anyone buy Steady March?
HIMMAMA3  男爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 HIMMAMA3 於 10-2-9 23:26 發表
Did anyone buy Steady March?

有買, 但無咁快有貨收呢!!!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

I also order jor.
Do you think many people will buy Steady March?
原帖由 cy101 於 10-2-9 23:31 發表

HIMMAMA3  男爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 HIMMAMA3 於 10-2-9 23:47 發表
I also order jor.
Do you think many people will buy Steady March?

應該係, 因order時已經有相俾人睇!! 怕同人撞?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔知道几时有呢?我知道日本已经有得sell....

原帖由 cy101 於 10-2-9 23:31 發表

~~~O猪 ma要生个健健康康既白白猪 :P~~~
~~go go go~~

琥珀宮

原帖由 mwongl 於 10-2-10 00:01 發表
唔知道几时有呢?我知道日本已经有得sell....

船貨有排呀, 可能2x號!

大宅

STEADY MARCH 係台灣已經有貨! 香港就唔知嘞!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

係賣物王見到!

原帖由 kam057 於 10-2-10 00:30 發表
STEADY MARCH 係台灣已經有貨! 香港就唔知嘞!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你要多 d 入黎呀.....
原帖由 小楷 於 10-2-9 11:51 發表

Little Baby.....How are you??

翡翠宮

你有訂嗎 ??
原帖由 cy101 於 10-2-10 00:08 發表

船貨有排呀, 可能2x號!

琥珀宮

原帖由 鎰仔mama 於 10-2-10 09:30 發表
你有訂嗎 ??

有呵!

大宅

我想訂, 可唔可以教我點訂呀!!

原帖由 小福媽媽 於 10-2-9 12:02 發表
agnes b.SPRING / SUMMER COLLECTION

如果未買, 可以去E到買呀!

直接DHL寄到HK都係大約HK$155

http://www.books.com.tw/exep/prod/magazine/magfile.php?item=M010023615

翡翠宮

oic.... 記著上黎報料, 大家分享下
原帖由 cy101 於 10-2-10 09:48 發表

有呵!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

2個麻麻

原帖由 carolyktong 於 10-2-10 00:40 發表
係賣物王見到!

大宅

原帖由 waferleung 於 10-2-10 10:52 發表
我想訂, 可唔可以教我點訂呀!!

登記做會員就得!
可以用credit card俾錢!
雜誌/書佢地都寄海外的!

首頁
12345...98

尾頁

跳至