懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

頭髮乾洗粉.......

請問邊到有得買? 之前幫朋友在萬寧買左隻頭髮乾洗噴劑, 但原來唔可以郵寄.....所以想睇下有冇粉狀的. Thanks!

複式洋房

Re: 頭髮乾洗粉.......

係荷花有乾洗粉, 唔係噴個啲
:mrgreen:
預產期係4月13日啊 10/03 -小B而家約重2.4kg 01/04 - 小b而家重約3kg 好緊張, 就快小B出世啦 :-P 小b終於係08/04出左世啦, 重2.71kg 好開心 :-P 11/05小b重4.01kg啊 08/06去打針, 小b重 5.45kg 今個月去打針又重左啦, 成15磅 10月20日去健康院打針是磅有 8.4 kg

民房

is it work? how much?

子爵府

萬寧,屈臣氏都有,好似綠色的

複式洋房

我昨晚去了旺角荷花, 只係有一隻洗頭帽....但好有趣的,將頂帽帶上頭(like shower cap),然後用手按摩2-3分鐘,跟住除帽,用梳梳理頭髮...完成! Non member $33, 我個friend叫我買來試下....

大宅

wanna check it out!
louisemama 寫道:
我昨晚去了旺角荷花, 只係有一隻洗頭帽....但好有趣的,將頂帽帶上頭(like shower cap),然後用手按摩2-3分鐘,跟住除帽,用梳梳理頭髮...完成! Non member $33, 我個friend叫我買來試下....

大宅

有冇媽媽試過呢?
得唔得家....

男爵府

頭髮乾洗粉.......唔 work ga !
我生完第一胎時, 兩樣都買過 ....
比較的話 ==> 荷花頂帽好過乾洗噴霧 .
其實效果都唔係好好 .
but better than nothing .....
如果試買 荷花頂帽啦 !
因為當個頭又痕又 lum時 ,
再完乾洗噴霧 , 感覺好奇怪 , 好唔舒服 .
好似 ar 又唔係 , 唔ar 又唔係 ????
如果用帽 , 就索性帶住 ar 飽佢 .
之後要快d吹返乾個頭ga ! 頂帽都好濕ga !

民房

大熱天時,唔洗頭好難頂!!
生完後要幾耐才可以用薑水洗頭? ?-(

首頁

尾頁

跳至