跳至

首頁
12345...15

尾頁

洋房

Re: 五月 ﹔Playgroup

HI:名位靚媽
6月2日星期四改左星期五,時間照舊.要帶件發聲用具,
我提議帶一隻不綉鋼嘅杯蓋和一隻膠匙羹.如果冇隨意好了。

呀萍會用來教打拍子。

by hi...........

洋房

哈哈哈:5月有50蚊退呀 想要就星期二見倒面先到先比當日我會交條數比佢268.8.下月由joyce領導,所以joyce你
要攪咩嘢玩和找幫手就联絡D媽咪,詳細要找connin籌劃,在星期二見面時要提出

大宅

hello, 請問你們6月仲會唔會搞呢? 我有朋友都想參加呀, 可以嗎?

大宅

ron,

我地6,7月都會攪架!

大宅

咁參加的媽咪要預備D咩呢? 同埋你地的時間地點多數係幾時呢?? 唔該晒.

別墅

hi 各位媽咪:

我係新加入的,我囡囡叫桐桐,係03年5月bb,好高興能夠join妳們的PG,星期二我只係見到birdmom,joyce & heidi,其他媽咪星期五再見!!!

heidi:

謝謝妳教我搭車,PG有乜要幫忙,請pm我,星期五見

珍珠宮

想要多d資料

洋房

Hi:cindy
你囡囡好醒目wo,同我地D,BB比起,桐桐舉動較醒,
上pg妳會見到我地Dbb走來走去。

洋房

各MaMa
星期五10点見,多謝大家媽咪合作,我地每位媽咪都是一個好老師,未有幫手d的媽咪,我地有多機會發揮,任何好提議
都不防提出。
heidi

別墅

hi heidi:

桐桐大幾個月,所以會唔同d,其實佢都係無時定,返pg miss話佢唔係好聽指令....其實我地總共有幾多個B上PG,可否比詳細資料我

洋房

明天10点見,,帶發聲用具,商討7月pg租塲更改<由10点改為11:30点開始,都是星期四,我地會先收2錢

heidi

別墅

各位 mami

今日第一日返妳們的PG,桐桐好開心,但因大家都要照顧B,冇詳細介紹各位,我又冇乜記性,唔係好記得邊個打邊個, 唔介意的話,做一個 BB & mami list,等大家清楚D,請各媽咪自動報料

login name----------BB name-------出生日期----live

cindy216(cindy)-------桐桐-------14/5/03----九龍灣

hi heidi/birdmom:

sorry,如果改11:00我便暫時 join不到,因我要返工,平時都係返晏d,但太晏就唔得,要等再返10:00才可繼續,已付的錢可否當deposit?

洋房

hi cindy
如果你時間上問題,下堂會將錢退回。
而bb之料其實我地每個人手上都有bb+媽咪電話名啦。
因新加入所以未能編印 :-(

大宅

hi all mami

你地自組既pg我都有興趣參加,唔知仲有冇位呢? 可聯絡誰? thx

cindy216

洋房

hi
請你私人P呀bridmon,留电話

洋房

hi:各媽咪,今天如何呀?開心嗎?下堂會再玩好嗎。
我地會用籌碼代替錢好嗎。冇咁危險。

Joyce:下堂要買食物和籌碼,要帶濕紙布。
籌碼在日本城或10蚊可能有。請你要提幫手帶嘢媽咪!
jackie:下堂要帶牀單ok。
connie照帶V C D
Angel:帶夾仔
by Heidi

別墅

各小朋友都好有興趣入錢錢,桐桐都好開心,但3-4次便OK,多幾次BB開始再冇乜興趣及新鮮感了....我屋企好似有籌碼,如果有可以不用買,但要返屋企搵O下,過兩日CFM妳

洋房

Hi:cindy
如果有就好啦,要早D通知joyce唔吏買。玩完下一次會轉嘢玩啦,你有冇好玩嘢話我知呀!星期四我地飲完荼,去左公園玩約2:30散會,果日多謝connie煮埋BB.D飯帶去酒樓食。

別墅

hi kane:

我屋企大約有20個籌碼,夠唔夠呀?暫時都冇idea玩乜,儘量諗諗....我都好想玩完後join妳地,但又要趕返工,有機會放假一定會和妳們一齊飲茶及玩下,交流下揍仔經 :wink:

大宅

Hi 各位媽媽,

A. New game for the coming week:

1. 買小膠波
2. 誰有膠箱, 要2個

分兩組, 將小膠波離遠拋入膠箱, 可訓練小朋友的集中力

B. New mom will join us starting from July:

Eva (Cindy's friend) will join us in July. Her baby was born in May. Please note. Let's welcome him here.

Thanks & Cheers,
Birdmom

首頁
12345...15

尾頁

跳至