嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

討論市面嬰兒手推車

洋房

Re: 討論市面嬰兒手推車

其實以上要求2-10點,PEG PEREGO P3都有哂,包括單手開合!只是不可以超輕!如果有齊咁多功能,就冇可能超輕啦! :-P
:-D

禁止發言

男爵府

畀面勳章

之前係玩具反斗城見到GRACO一款CITISPORT做緊特價
話係超輕 可單手開合 但不知道有冇你話的其他功能
不知道有冇媽咪用緊這款車?

O個次見到覺得好似幾好
等依家呢部車壞 我考慮買這款車....

男爵府

2005年既新model可以啦

嘉理子 寫道:
PegPerego Pilko 3 唔可單手開合, 一定要兩隻手一齊按制彈開。我有呢部, 超重呀!

男爵府

請問PegPerego Pilko 3 2005年既新model如何可單手開收車呢?容易操作嗎?

大宅

是這款嗎?請問幾多錢?係邊到有得買?8kg屬於輕嗎?

洋房

依家兩邊開關制拉上後是自己鎖住,唔再雖要兩邊一齊拉起,然後揪中間手制,架車就自己收起囉。 :lol:
:-D

洋房

I visited Combi Japanese Website. They have a new series called Cocot. I think this can fit in all your requirements. I also like their new design too. I called Combi HK today and they said they will have the new series in July or August probably.
Spend some time on the web, maybe you can find what you want.

嘉理子 寫道:
唔知市面上有冇一隻有齊以下功能既手推車呢?
- 超輕(似Combi超輕果隻)
- 單手開合(似Combi超輕果隻)
- 紮實唔會反
- 五點式安全帶
- 平瞓兼可單手控制(似PegPerego Pilko)
- 內部坐位寬敞(似有得拉低果o的士的車咁闊)
- 收起時部車可直立不倒兼可直推(好似MANTENo的車咁)
- 前面扶手可拉出方便在車內換片
- 輥有避震
- 有大載物籃

係咪我要求好高呢 :mrgreen: , 市面有冇咁既車呢?
如果我有錢而市面未有部咁既車, 咁我就設計然後賣, 實好好賣o勒

首頁

尾頁

跳至