懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔知有冇MAMI系瑪嘉烈照過結構呢?
系點GA?我訓系到有冇得睇GA?:)

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我係22wk响pmh照, 有得睇架~
不過唔係醫生解說我都唔知照緊d乜

複式洋房

我都系係瑪嘉烈照結構, 訓係度之後, 醫生就會講比你知照緊邊度, 頭、腦、面、心臟、胸腔、胃、腎、脊骨等等重要器官都會睇曬.

複式洋房

我唸緊好唔好系瑪嘉烈照完再BOOK出面私家照多一次...因為我聽過D人講系其他政府醫院照,一系就訓系到果個冇得睇,得個老公有得睇,一系就唔知講咩..一系就叫D實習醫生黎照...所以真系想知照得詳唔詳細,因為如果要BOOK私家..而家就要BOOK定...

大宅

我都係o係瑪嘉烈到照結構..訓係到同陪你入去o個個都有得睇...我個次去個陣..係女幫我照嫁..都幾詳細..若果有d地方睇得5清楚..又5比走..係都要照到為止...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

聽你咁講, 都幾詳細喎, 可以唔駛出去book私家再照~
放下自在

大宅

係瑪嘉烈照, 非常詳細, 我覺得仲詳細過响私家照添......醫生有經驗, 好有耐性, 慢慢講解, 有問有答, 感覺好好.

一蚊都唔使俾, 交咗咁多年稅, 深深感受到享用政府福利既好處.

不過要等好耐, 我同老公都等咗個幾兩個鐘.

大宅

咁你地會否在瑪嘉烈生埋?

複式洋房

等得耐唔緊...我好怕遇到d實習醫生...上次我留院,就遇到一個女既實習醫生,一個男既婦科醫生,個男既正式醫生叫個女既幫我下體做檢查...我個心都唸會唔會唔識ga....但見人地系實習醫生都應該要比d機會佢實習將來先做到一個正式既醫生...點知....佢將個鴨咀放入我下身時....就痛到我嗌救命/...好明顯佢系唔識同亂黎...我放過都幾多次...每一次都唔痛只系有少少唔舒服...但果次就痛到死...成個病房都聽到我叫... 唔知你地有冇比實習醫生玩殘既經驗...

我會系瑪嘉烈生...10月預產期

首頁

尾頁

跳至