自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

最好荃灣區呀thanks~

男爵府

我自己就有洗開耳仔,大約兩年一次,因為到時到後,我隻耳仔就會塞,一定要去醫生度洗,洗完真係好正,聽野清楚晒,個醫生就係灣仔,只係普通科醫生,因我已洗了好幾次,我都係搵返佢,第二個我都係信唔過,個醫生幾好人的.唔會好貴!

公爵府

灣仔 岩我lor..
我想知道大概價錢及個醫生名&地址呀
你可以pm我嘛
等我捉我老公去洗吓先..
佢成日有d野扮聽唔到架 洗完耳仔睇佢仲點扮

麻煩哂
原帖由 carrievic 於 10-4-7 16:30 發表
我自己就有洗開耳仔,大約兩年一次,因為到時到後,我隻耳仔就會塞,一定要去醫生度洗,洗完真係好正,聽野清楚晒,個醫生就係灣仔,只係普通科醫生,因我已洗了好幾次,我都係搵返佢,第二個我都係信唔過,個醫生幾好人的.唔會 ...

子爵府

請問價錢多少?

原帖由 carrievic 於 10-4-7 16:30 發表
我自己就有洗開耳仔,大約兩年一次,因為到時到後,我隻耳仔就會塞,一定要去醫生度洗,洗完真係好正,聽野清楚晒,個醫生就係灣仔,只係普通科醫生,因我已洗了好幾次,我都係搵返佢,第二個我都係信唔過,個醫生幾好人的.唔會 ...

侯爵府

好媽媽勳章

我都想知 plspm me thx 我女d 耳屎又係勁多, 米比佢有借口聽5到我講野

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都想知, thx~!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 ShinTeresa 於 10-4-7 17:13 發表
我都想知 plspm me thx 我女d 耳屎又係勁多, 米比佢有借口聽5到我講野

我仔响西營盤洗過一次, 診金連洗耳盛惠500

侯爵府

好媽媽勳章

有冇多d info pls pm me, 個小朋友會唔會痛 ? 我試個用 olive oil 同阿女滴個, but唔work law
原帖由 小倩 於 10-4-7 17:45 發表

我仔响西營盤洗過一次, 診金連洗耳盛惠500

男爵府

好媽媽勳章

可唔可以 pm 醫生名給我﹐請問洗一次要幾錢?thx!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

好媽媽勳章

其實我都想問, 個時阿女個兒科又唔adivse佢去洗耳, 話會自然甩, 試個開個olive oil比佢用 but又5係好清, 我見都仲有1舊塞係門口樹, 甘要唔要去洗耳呢
原帖由 cathy-tse 於 10-4-7 21:32 發表
pm to me thanksssss

大宅

可唔可以pm埋俾我呀?thx

公爵府

我囝囝個耳仔都有好多耳屎, 唔理佢得唔得呀? 定係一定要洗?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我耳仔都成日塞塞地,可唔可以PM埋醫生D資料俾我呀?

大宅

if the dirt is too hard, need to use ear oil to make it soft first gar. Not everyone need to wash, can consult doctor first. Some ppl need to clean every yr, some don't need..depend on what type of your ears..oil ear or dry ear ar..

男爵府

hi carrievic,

Pls pm info to me and how much?

首頁

尾頁

跳至