跳至

首頁

尾頁

大宅

C6好鍾意咩尿片都試, 所以屋企有幾款尿片, BB用過huggies,pampers, merries同goo.n
我始終都覺得pampers的母乳寶寶最fit初生BB,上星期開左包GOO.N用, 但又漏屎又漏尿, 要等bb再大少少先可以再用
bb而家用緊MERRIES,你地呢?

侯爵府

好媽媽勳章

3個小朋友 nb 都用 pampers, 2個哥哥S開始用HUGGIES, 因為可以裝好多尿都唔漏

如果妹妹pat pat受到, 我地會繼續用HUGGIES, 平靚正 ~
原帖由 chikkee 於 10-4-8 13:14 發表
C6好鍾意咩尿片都試, 所以屋企有幾款尿片, BB用過huggies,pampers, merries同goo.n
我始終都覺得pampers的母乳寶寶最fit初生BB,上星期開左包GOO.N用, 但又漏屎又漏尿, 要等bb再大少少先可以再用
bb而家用緊MERRIES, ...

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

家姐個時皮膚唔好, 要用pampers & huggies
細妹用過pampers , huggies, 試緊日本版GOO.N 同噓噓樂

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

unicharm(POOH POOH),日本版GOO.N,

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

日本片通常size 大d, 要阿b大d, 個pat pat 多d肉就好用d, 吾會漏. 初生就用住pampers, 再大d, 就會轉用 goon & merries. 再大, 用噓噓樂(因為平d & 都好用) !!

大宅

pamper 棉柔- 剛轉用s碼
有用過hugges nb 不過覺得質地比較硬, 成日刮到女女個臍帶, 攪到肚臍有血

複式洋房

我用日本個隻do-re-mi... 唔錯! 吸得幾好。

首頁

尾頁

跳至