懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想知,究竟系咪真系唔可以淳染、電頭髮呢?
有冇醫學報告証明?

複式洋房

有冇人可以答我呀.....我染左呀...我而家13WEEKS........

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可以
感激遇上你~

大宅

染髮同電髮用咁多化學物品...吸入皮膚...對bb一定唔係幾好...我覺得最好唔好...但係如果之前染o左就唔係太大關係吧

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

醫生話冇問題但只怕bb唔中2聞陣味

原帖由 rabbitmoomoo 於 10-4-10 09:02 AM 發表
染髮同電髮用咁多化學物品...吸入皮膚...對bb一定唔係幾好...我覺得最好唔好...但係如果之前染o左就唔係太大關係吧
感激遇上你~

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我生2胎前都有整負離子,醫生話無問題,只要整果時,保持空氣流通就ok啦!
My Two Princess

男爵府

我都想問下, 現在我喂BB人奶, 可否染髮及電髮?

複式洋房

我想知系咪有可能會有略胎GA....染頭髮..

水晶宮

可以,我1直都有電染

原帖由 Ikymama 於 10-4-10 05:06 PM 發表
我都想問下, 現在我喂BB人奶, 可否染髮及電髮?
感激遇上你~

首頁

尾頁

跳至