嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

邊度有哩種脫脂棉花賣?

早前o係仁安生完,o係入面間藥房買左一包脫脂棉花, 係好大包的, 棉花係正方形三排,可以隨自己鍾意撕成唔同厚度的, 請問大家知唔知除左去返仁安仲有邊度有得賣呢? 我搵左好多藥房都冇.

禁止訪問

Re: 邊度有哩種脫脂棉花賣?

男爵府

而荷花都有呢隻脫脂棉賣呀! 我在家附近幾家藥房都有得買, $48/包, 咁你們買幾錢? $$
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

別墅

药房有一卷卷o既脫脂棉賣,約$3X,英国製造,你可用較剪剪開一塊塊,放在大胶盒待用.

男爵府

呢隻卷裝脫脂棉, 價錢係平d, 不過, 我自已試過用較剪, 剪到手痛. 寧願買貴d, 保住雙手和省d時間.
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

男爵府

荷花有得賣啊

複式洋房

脫脂棉花有什麼用???是否bb ng ng 時用來清潔???
Thanks

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

護理寶400GM, 我直接向代理買, $22一包, 買滿$300免費送貨, 所以我一次過買了14包。

男爵府

Hello: KKM
Pls tell me how to order and the phone no.
thank you.

洋房

請問paltiBB住邊頭附近? 我今日打過去銅鑼灣荷花親子暫時未有貨, 放工o係觀塘行左好多間藥房都冇, 萬寧同屈臣氏都冇, 搵鬼死我! :-|

大宅

Be Be Dream有隻日本牌子(pip baby)未剪的cotton wool,做緊半價$44.5一大包(500g),日本造,都好滑下,我一次入咗三包,我覺得呢隻好過萬寧個隻$3x 的Smith&Newphew卷裝.

洋房

請問邊度有 Be Be Dream ?
Magi 寫道:
Be Be Dream有隻日本牌子(pip baby)未剪的cotton wool,做緊半價$44.5一大包(500g),日本造,都好滑下,我一次入咗三包,我覺得呢隻好過萬寧個隻$3x 的Smith&Newphew卷裝.

男爵府

Appletea 寫道:
Hello: KKM
Pls tell me how to order and the phone no.
thank you.

永恆洋行醫療用品有限公司 TEL: 26042833
護理寶脫脂棉花片400gm
佢代理好多用品, 你可以上網睇: www.whmsl.com.hk
打電話去就得, 貨到時才俾錢給他們的運輸。

公爵府

多記,

1kg 大約$48 10cmx10cm 脫脂棉片, Tensxx Mexxcare:26717090, 訂$300就比$30左右送貨 $600免費送貨, 佢有website, 你打去問問啦!
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

龍成藥房都有.

男爵府

Thanks KKM and all mami provide other choice.

男爵府

另外脫脂棉花比"si si lok"($25.00 for 120 pcs) 耐用D嗎?

別墅

其實我用緊
圖圖豬,2月1日

首頁

尾頁

跳至