在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無人會帶bb去游水?

elkekylie,

thanks for your information ...In these days the weather become hotter..I'll try to bring him to, even he doesn't like to swim at lease can playing around by the beach...

Do you have any plan for swim too?

別墅

有無人知道係邊道有bb仔泳褲買呀?我找來找去都找唔到,有無人試過bb仔唔著衫游水呢? :-P

大宅

I just bought one at 荃灣廣場 童話國only $20....
小勤BB 寫道:
有無人知道係邊道有bb仔泳褲買呀?我找來找去都找唔到,有無人試過bb仔唔著衫游水呢? :-P

別墅

monbebe 寫道:
I just bought one at 荃灣廣場 童話國only $20....[quote]
小勤BB 寫道:
[/quote]
唔該哂!!但係荃彎有d遠,唔知旺角有無呢?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至