自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

好媽媽勳章 醒目開學勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我家3條K都係2個轉
硬頸, 固執, 古惑 :;pppp:

伯爵府

NO!!!

我自己本身兩個轉,但四兄妹之中最乖係我(我阿媽都咁講過)

依家我個仔都係兩個轉,非常易湊~~我依家上緊 BK,佢好乖咁係網床等我,佢會等埋我洗埋個面,知道我做好晒野至會去搵佢
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

大宅

no

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

no, 凡個仔好好湊

男爵府

YES 好百厭

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我仔女都係得一個轉, 但兩個都好難湊 bor, 我估唔關幾多個轉事卦.

珍珠宮

我家族有3個小朋友係咁....3個都係2男子
第一個 : 唔曳但鐘意喊但讀書好好
第二個: 曳, 讀書差
第三個: 曳,成日係學校打人(而家2.5歲)

子爵府

好媽媽勳章

我個心肝都係兩個鑽,bb嗰時唔難湊

禁止訪問

別墅

好媽媽勳章

我o個仔都係兩個轉, 唔算難揍, 係有少少固執, 不過都會講道理.

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

唔覺係

複式洋房

我個細女都係2個轉, 唔難湊, 係固執+要面子+扮鎮定, 醒完佢要俾條梯佢落台~

大宅

我個細仔有3個鑽
比阿哥大胆,乜都敢死!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

直頭啦

原帖由 zater 於 10-4-13 09:35 發表
我仔女都係得一個轉, 但兩個都好難湊 bor, 我估唔關幾多個轉事卦.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿仔3個轉, 坐唔定周圍走

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我個仔3個轉,細時唔難湊 不過而家就佢有佢態度

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我個仔得一 個轉都激死我呀

首頁

尾頁

跳至