跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

今次521生日會, 我哋安排咗D遊戲比大家玩吓, 依家比個預告大家先, 明天 (April 14, 2010) 9am 會有 5個遊戲嘅詳細 topic 開比大家報名

1) 老師話 ... 15人參加, 找 1 個 winner

2) 收買佬 ... 15人參加, 找 1 個 winner

3) 傳波波 ... 16人參加分 4 組, 每組 winner 再來一 round 找冠、亞、季

4) 爆笑騎呢女 ... 16 人參加, 選出冠、亞、季至搞鬼相片;
爆笑騎呢仔 ... 16 人參加, 選出冠、亞、季至搞鬼相片

5) 親子手工藝 (以生日作主題) ... 15人參加, 選出至靚冠、亞、季作品

慎防有人唔係成日上 BK , 今日稍後會有 e-mail 通知大家以上資料, 如果冇報名果D就到時由搞手們分配架啦

今日報名 ~~ 唔算數架

大宅

thx! alll

原帖由 fishmum 於 10-4-13 12:08 發表
今次521生日會, 我哋安排咗D遊戲比大家玩吓, 依家比個預告大家先, 明天 9am 會有 5個遊戲嘅詳細 topic 開比大家報名

1) 老師話 ... 15人參加, 找 1 個 winner

2) 收買佬 ... 15人參加, 找 1 個 winner

...

大宅

thx fishmum!!

男爵府

Thanks Fishmum

大宅

okok,無問題,我知道係聽日報名o既。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

Thank You

伯爵府

好似名店買限量版咁呀.緊張

複式洋房

9am咁早.... :;pppp:

原帖由 fishmum 於 10-4-13 12:08 發表
今次521生日會, 我哋安排咗D遊戲比大家玩吓, 依家比個預告大家先, 明天 (April 14, 2010) 9am 會有 5個遊戲嘅詳細 topic 開比大家報名

2) 收買佬 ... 15人參加, ...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

我都比人問....起咗身未mouth:

原帖由 mamafafa 於 10-4-14 01:13 發表
9am咁早.... :;pppp:

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

仲有提一提大家, 為免成見你上台領獎, 每個家庭揀一個比賽參加好囉喎

複式洋房

收到! 唔該!!

原帖由 fishmum 於 10-4-14 08:37 發表
仲有提一提大家, 為免成見你上台領獎, 每個家庭揀一個比賽參加好囉喎

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

呢度D媽咪...實在令人巧感動 洗唔洗貢準時呀

複式洋房

你咪仲準時...

原帖由 fishmum 於 10-4-14 09:17 發表
呢度D媽咪...實在令人巧感動 洗唔洗貢準時呀

別墅

sorry ar ! 我之前無睇你呢個post, 我已經係果邊報咗3個遊戲啦!!! .....不過唔使擔心既, 我諗我隻蠢豬應該無咁叻可以上台攞獎, 我哋志在參與架咋!!!

原帖由 fishmum 於 10-4-14 08:37 發表

大宅

原帖由 rickyfkm 於 10-4-14 09:39 發表
sorry ar ! 我之前無睇你呢個post, 我已經係果邊報咗3個遊戲啦!!! .....不過唔使擔心既, 我諗我隻蠢豬應該無咁叻可以上台攞獎, 我哋志在參與架咋!!!

...

唔好意思,因為已經講咗只可以報三個,因為希望可以俾每個小朋友都可以參加一個遊戲,麻煩你自己簡一個啦。

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

其實 total 只有 93 個參加BB = 93遊戲名額, 麻煩你揀一個啦

原帖由 rickyfkm 於 10-4-14 09:39 發表

...

伯爵府

一_一 hehe應該唔會係我嘛.wahahaha

原帖由 fishmum 於 10-4-14 08:35 發表
我都比人問....起咗身未mouth:mouth:" />

大宅

各位報多過一個game o既媽媽,麻煩你o地去選擇一個game啦,因為o個日o既流程都好都多o野o家,一來希望大家都有份參與,二來我怕你o地只顧玩無時間食餓親個小朋友就唔好啦,而且我o地呢排搞手又會有其他活動俾小朋友玩,所有希望大家合作,仲有報名麻煩o係BK報啦,因為如媽都未必得閑check 曬email同BK佢都要照顧佢自己o既小朋友o既,而且又係義務幫手,又要去同我o地呢班搞手去攞sponsor禮物同買禮物。

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

你真係明白我啦 我每日追住個仔已經好唔得閑

原帖由 Smallpigbb 於 10-4-16 14:02 發表
因為如媽都未必得閑check 曬email同BK佢都要照顧佢自己o既小朋友o既,而且又係義務幫手,又要去同我o地呢班搞手去攞sponsor禮物同買禮物。
...

大宅

各位義工真係好唔話得~~~希望大家合作D, 唔好增加佢哋嘅煩惱la~~~otherwise 出年/以后都冇人肯做攪手ga la~~~

原帖由 Smallpigbb 於 10-4-16 14:02 發表
各位報多過一個game o既媽媽,麻煩你o地去選擇一個game啦,因為o個日o既流程都好都多o野o家,一來希望大家都有份參與,二來我怕你o地只顧玩無時間食餓親個小朋友就唔好啦,而且我o地呢排搞手又會有其他活動俾小朋友玩,所有希望 ...

首頁

尾頁

跳至