嬰兒用品

跳至

首頁
23456...12

尾頁

大宅

Re: 日本森永奶粉

樹熊媽媽,
係呀, 我未訓呀, 不過將會去訓 la.....
個網係我整的, 我老公邊度會有咁好心機呀, 有時間佢都走去sleeping la....不過我都冇時間去update個網, 遲 d 呀, 遲d 有多小小 timimg.
我都想, o係非常非常 + 十分十分想谷肥d 我個仔, 但你都見過我個仔食奶d trouble 樣呀la, 幾得人驚先得oY, 今日媬姆話佢食完 2 oz 奶又"鬧"人。你話佢幾 恐怖。

See you, 有事電聯 呀 .....

:

別墅

是否有機因
我是二零零四年十月十六日出生的BB.
http://www.babyhome.com.tw/bb/37402

洋房

deewindou,
收到啦!Thanks!
曳曳既傑仔在10月3日登陸地星喇!

大宅

Cherry+DC,樹熊媽媽 :

hehe...等我下晝落去收吓料先
喺呀! Maymay話佢老闆剩喺入森永嘅野wor,講真丫,佢賣BB野可能仲好揾過零食la ~

樹熊媽媽 寫道:
Cherry、deewindou:
maymay間公司係咪好似剩代理森永架?佢d野食好似全部都係森永出架!我覺得佢咁大間舖,好浪費d位呀![quote]
Cherry+DC 寫道:
deewindou,

可否同佢講訂 "明治"呀? 咁 4 隻 hit 的日本奶粉都齊, 我o地唔使咁trouble等减價 lor..............

大宅

Cherry ,
咁你有無同佢order奶粉呀 ?

樹熊媽媽,
你住邊區架 ?

珍珠宮

醒目開學勳章

樹熊媽媽....如果我今日仲未收到佢地電話, 我聽日再追一追佢地先.

我上 reon 網頁, 森永細仔賣 $230 喎, 淨係得大仔有平咋!! 唔知係咪已經做完特價呢?

樹熊媽媽 寫道:
chilli:
真係無既話,你可以係reon到訂,上星期尾,見佢地都做特價-1,600for8罐。[quote]
chilli 寫道:
jovababy....佢地冇話冇現貨ar, 只係話要運輸去開我呢區先可以送黎 我同佢講咗我得番半罐奶粉, 叫佢儘快送. 如果等多 2-3 日都唔覆我, 我只好同第二間訂. 我又唔就腳去奧海城攞.
[/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章

deewindou
maymay 係唔係老板黎ga?
我第一次打去個女仔話 maymay 放假
第二日覆我果個女仔我又唔記得問佢係咪 maymay

大宅

chilli,
佢唔係老板黎ga,不過佢一個星期有一日假期lor

chilli 寫道:
deewindou
maymay 係唔係老板黎ga?
我第一次打去個女仔話 maymay 放假
第二日覆我果個女仔我又唔記得問佢係咪 maymay

珍珠宮

醒目開學勳章

打咗比我啦, 聽日送貨

deewindou....oic

大宅

Hi all ,
我問過maymay,佢話暫時唔會入其他奶粉wor :lol:

大宅

好媽媽勳章

您好!
小兒也食森永大仔,可否PM間鋪資料給我!謝謝!

大宅

佢都打咗比我啦, 今日送貨.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

大宅

Hi deewindou,

Please PM me the details.

Many thanks.

wingmama04

大宅

wingmama04 ,

Please check PM

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

樹熊媽媽 .....佢地覆咗我聽日送貨啦 唔駛買貴粉奶

禁止訪問

大宅

Hi all ,
我呢個week send out咗好info.出去,唔知多唔多人幫佢訂呢 ?

別墅

我想try下這種奶粉...有沒有人平售一罐給我
我是二零零四年十月十六日出生的BB.
http://www.babyhome.com.tw/bb/37402

首頁
23456...12

尾頁

跳至