嬰兒用品

跳至

首頁
45678...12

尾頁

男爵府

Re: 日本森永奶粉

deewindou
pls pm me~thx

男爵府

thx... 不過我雪雪食4-5oz...咪好難開??...
樹熊媽媽 寫道:
littlewhite_amy:
我記得一盒好似有20條,1條有100ml水的分量,即平時飲200ml(7安)到,就一餐要用2條。[quote]
littlewhite_amy 寫道:
唔該...想問放行裝一盒有幾多架??
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

禁止訪問

別墅

Dear deewindou

Please give me the address & Phone No. of
森永奶粉 shop ! ! ! !

Thank you very much !!!!!

Nancy

大宅

littlewhite_amy & 樹熊媽媽,

我囡囡都只係食4-5oz咋, 我開7.5匙 150ml, 係煩少少....
不過唔知有冇人知道如果用普通奶粉匙量 即係幾多匙呢? 我試過分別用兩種匙"匹"落兩個奶粉格, 用肉眼睇其實差唔多, 唔知用回普通匙"匹"5匙得唔得呢?

男爵府

因為雪雪2-3個鐘就食一餐...一次就食3-4.5oz羅..
樹熊媽媽 寫道:
littlewhite_amy :
我同你個女同一日生日架!佢食咁少既?[quote]
thx... 不過我雪雪食4-5oz...咪好難開??...
[quote]
樹熊媽媽 寫道:
littlewhite_amy:
我記得一盒好似有20條,1條有100ml水的分量,即平時飲200ml(7安)到,就一餐要用2條。[quote]
唔該...想問放行裝一盒有幾多架??
[/quote][/quote]

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

之前有入去架. 不過因為有野做唔得閒...所以無入去.. 好多時都係睇下就走. 跟唔到d topic... 唔知點搭咀... 而且我雪雪預產期本來係12月架. 所以生之前又無同1月媽咪傾開羅
樹熊媽媽 寫道:
littlewhite_amy ;
好少見你入黎1月媽咪會到傾既?

男爵府

已經好左架啦.. 初初人奶時....個半鐘至2個鐘... 個半月時開始轉奶粉就2個鐘..2-3oz... 慢慢加羅..但食得多佢又嘔喎.. 一路到3個月先開始食到2個半鐘2-4oz咋~~~ 不過好睇心情食奶... 好彩夜晚就2個月已經係3個鐘一次. 哩幾日就開始夜晚1am last 之後唔使食..一路到7am. 終於都有覺好訓.... 可能雪雪知道我而家要返工,所以乖d 唔食夜奶啦~(我份工返左2.5weeks咋~

其實佢一日都食到25-28oz奶... 我諗都唔算少... 不過係食得密...麻煩d咁者.
岩岩9pm個餐終於食到5oz.. 太好啦~~
樹熊媽媽 寫道:
littlewhite_amy :
吓!咁你咪好辛苦囉!雪雪隔唔到4個鐘1次咩?晚黑咁點呀?

禁止訪問

男爵府

樹熊媽媽 :
其實雪雪而家仲食緊美素力, 因為之前係2手巿場買左好多. 可以食到5個月... 等佢食埋我就會同佢轉森永!! 希望佢鍾意食..可以一次食多d!

別墅

Dear deewindou,

請給我森永奶粉訂購電話 !
[email protected]
Thank you !!! :

大宅

mannancy ,

Please check PM

大宅

2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

大宅

Hi 羊☆羊 ,

Please check PM

羊☆羊 寫道:

別墅

deewindou ,

Thank You !

洋房

deewindou:

請收pm!!!

Thanks!

民房

Please give me the telephone no to order "sum wing"

thanks
cylok

複式洋房

cancelled

cancelled

首頁
45678...12

尾頁

跳至