論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

姐姐要放假返屋企, 我見好多網上訂票都只係去耶加達, 泗水! 無個JOYGA 的機場bor! joyga 中文即係邊到呀? 姐姐又話e個機場先近佢家!

請問有無mami d 姐姐好似我工人咁住係joyga, 而又可以訂到平機票呢?

因我問咗暫時只有一間覆我先飛去耶加達再轉內陸機去要收 $3,051 另加機場稅around $400. (等於佢成個月人工 )

有mug 平機票的agent, 請告知!! 千萬個唔該!

大宅

原帖由 縉媽 於 10-4-16 17:53 發表
姐姐要放假返屋企, 我見好多網上訂票都只係去耶加達, 泗水! 無個JOYGA 的機場bor! joyga 中文即係邊到呀? 姐姐又話e個機場先近佢家!

請問有無mami d 姐姐好似我工人咁住係joyga, 而又可以訂到平機票呢?

因我問咗 ...

機票到耶加達 / 泗水, 再比多 $100 一日, 最多 2 日咪得 lor ! 重要比佢住內陸機?!

大宅

姐姐都邦得手, 大家好囉!
原帖由 過客 於 10-4-16 20:53 發表

機票到耶加達 / 泗水, 再比多 $100 一日, 最多 2 日咪得 lor ! 重要比佢住內陸機?!

男爵府

Jogyakarta? = 日惹

以前國泰一星期兩日有直航機, 依家唔知仲有無; Garuda 要經耶加達住一晚, 第朝6點幾轉機, 出機票時+HK$300包埋酒店 (4人房).

複式洋房

幾時去,幾時返先得架??

男爵府

唔識去國泰網頁搵, or 打電話問?

使唔使同您出埋票? mouth:

原帖由 josew 於 10-4-18 17:33 發表
幾時去,幾時返先得架??

首頁

尾頁

跳至