自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章

今日打tel去 book 打針... 姑娘話無貨, 叫我出去搵...
之後行入兩間診所, 都話無哂, 無貨到...
同時, 我撞到其他女士都搵緊針打..

知唔知咩事 ??? 點解無哂貨??
唔通無飛機送貨 ???

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

因為廠未有, 唔係因為針有問題, 而家全港九新界都冇個隻, 但有另外一隻, 未必間間都有得打~
[img][/img][img align=left

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

你私家打定家計會呀??
打多幾間問啦,陣間唔覺意又有左,生多件大頭仔/妹,咁就真係鄧你開心囉
原帖由 jolo 於 10-4-19 15:03 發表
今日打tel去 book 打針... 姑娘話無貨, 叫我出去搵...
之後行入兩間診所, 都話無哂, 無貨到...
同時, 我撞到其他女士都搵緊針打..

知唔知咩事 ??? 點解無哂貨??
唔通無飛機送貨 ???
:questi ...
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

私+, 但打既時間唔同, 你打個隻應該係經期第一日來計至第10日打, 另一隻係經期來第一日計5日內打

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有呀, 咩無呀??

不過支針要戴套之嘛.........

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

嘩呢支針如果E生手勢唔好,后果可以好嚴重架喎

E生唔打針得唔得呀??
原帖由 kc_01k 於 10-4-19 17:29 發表
有呀, 咩無呀??

不過支針要戴套之嘛.........
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

伯爵府

得呀, 唔打, 食藥囉, OR叫男人忍下~~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 milkbear23 於 10-4-19 18:21 發表
得呀, 唔打, 食藥囉, OR叫男人忍下~~

佢地會話忍屎忍尿都唔忍佢.

首頁

尾頁

跳至