自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Kids Power 開始報名嘞 ^_^

http://ccd.hkspc.org/kidspower/KP.html

我報咗嘞

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我想問下有咩玩架。。。。thx
原帖由 雪媽咪 於 10-4-20 11:18 發表
Kids Power 開始報名嘞 ^_^

http://ccd.hkspc.org/kidspower/KP.html

我報咗嘞
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

我報咗嘞

謝謝報料

大宅

前年去過, 勁好玩, 有勞作, 有表演, 有畫畫, 總之, 好多嘢玩, 好以個【兒童大型嘉年華會】。

露台個畫畫區好正 !!!!! 任你畫牆。

大宅

你可以睇下相部就知,

頭先才發現相部內有我幾張同囡囡相片

原帖由 ChammyMAMA 於 10-4-20 11:25 發表
我想問下有咩玩架。。。。thx

大宅

thx!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都登記咗喇,係星期日第一場!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

好媽媽勳章

個兩日要入營呀>.<"""

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都登記左星期日上午嗰場呀,因為返緊工唔記得左,趕唔切下午嗰場FULL晒LU,不過有得去都冇所謂啦

男爵府

親子達人勳章

Already Registered for Sunday morning. Thank you so much!

禁止訪問

大宅

係唔係每位BB只可登記一場?如果2日都想帶佢去得唔得?

侯爵府

夏天玩到顛

登記咗喇~~

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我登記咗星期日下午, 因為未去過, 所以好期待

伯爵府

SORRY, 想問問, 我都報左但又唔SURE, 佢會唔會有CONFIRMATION E返比我0家...定係點既呢. THANKS

大宅

好媽媽勳章

噢,我差少少唔記得咗報名,好彩見到你個post咋 仲有少少位。

男爵府

填資料時仲未滿額,填完確認時已經滿晒啦~

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 klm402 於 10-4-20 12:23 發表
SORRY, 想問問, 我都報左但又唔SURE, 佢會唔會有CONFIRMATION E返比我0家...定係點既呢. THANKS

there should have the confirmation number shown and ask you to print out and mail it back to them for obtain the tickets.

大宅

我地都報左啦...sat第一場....好野....咁多唔多野啱16個月同3歲玩呀....會同朋友3歲仔仔一齊去...

男爵府

我都登記左,不過已full晒,要做候備,希望有位啦

首頁

尾頁

跳至