自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

浪漫滿屋一問

我係插班生, 開頭果d無睇, 我有d野唔明, 希望有mami可解答.

1. 點解英宰要同智恩結婚?(英宰開頭好似唔係鍾意佢架喎)

2. 慧媛係唔係英宰個女朋友呀?

子爵府

Re: 浪漫滿屋一問

1. 點解英宰要同智恩結婚? (佢地假結婚)

2. 慧媛係唔係英宰個女朋友呀? (英宰小時候曾承諾會保護慧媛一生, 所以可以話係)
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

別墅

點解要假結婚? 如果慧媛係佢女朋友, 佢地兩個結婚咪得羅, 做咩又會同智恩架. ?-( ?-( ?-(

侯爵府

因為英宰住間屋本來係智恩的, 但係比申東旭兩公婆呃左, 賣左比英宰, 甘英宰見智恩可憐, 就比佢住, 但就要做工.

甘有一次, 惠媛, 民x, 智恩, 英宰四個參加一個聚會(好多記者), 惠媛向民x表白鍾意佢, 不記得點解, 惠媛走去問英宰係不係鍾意佢, 英宰就話, 我好鍾意你.....韓智恩, 還鍚智恩.

甘好多記者影到相, 迫於無奈, 佢 地未簽約假結婚, 離婚的時侯, 英宰會比返間屋當x養費給智恩.

岩岩星期六一次過煲晒d dvd, 所以識答

大宅

唔知幾時先出廣東話version 既VCD呢? 好想擁有佢,可以always返睇!

大宅

很心急想知道智恩, 英宰會否有好結果, 可否給d 預告.

別墅

hinhinmummy 寫道:
因為英宰住間屋本來係智恩的, 但係比申東旭兩公婆呃左, 賣左比英宰, 甘英宰見智恩可憐, 就比佢住, 但就要做工.

甘有一次, 惠媛, 民x, 智恩, 英宰四個參加一個聚會(好多記者), 惠媛向民x表白鍾意佢, 不記得點解, 惠媛走去問英宰係不係鍾意佢, 英宰就話, 我好鍾意你.....韓智恩, 還鍚智恩.

甘好多記者影到相, 迫於無奈, 佢 地未簽約假結婚, 離婚的時侯, 英宰會比返間屋當x養費給智恩.

岩岩星期六一次過煲晒d dvd, 所以識答

咁即係話慧媛唔係loves英宰啦, 佢只不過比民x拒絕左先至去問英宰love唔love佢.

我都好想知個結局係點, 講d來知啦.

大宅

[size=medium]浪漫滿屋故事大綱
:-P

侯爵府

後期好似係民嚇不鍾意惠媛, 而惠媛又不抵得智恩, 因為想搶走英宰, 其實我都幾討厭惠媛.

結局....可能有人不想知架bor, 講左出黎, 會不會比人打架?

嘻嘻, 其實我係未看最後一隻碟, 不過我偷看左小小, 應該係happy ending.

大宅

我都好唔鍾意慧媛, 因為覺得佢好自私, 根本都唔知自己係唔係鍾意民赫同英宰, 只是死霸住唔放。

梗係happy ending啦, 最後一集好好睇, 好warm

珍珠宮

這套Full House 真的很感人尤其在最後個幾集 (睇朋友借的大陸VCD), 最後英宰很坦白o廿同智恩示愛, 有情人終成眷熟感人. :-(

子爵府

佢琴晚都示左啦, 不過又話要返去慧媛到暏.

喊到我c c 下 :-( :-( :-(
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

別墅

kittybuzz 寫道:
佢琴晚都示左啦, 不過又話要返去慧媛到暏.

喊到我c c 下 :-( :-( :-(

我都係... 仲有英宰梗硬拒絕智恩... 睇得出佢都好難受...

一啲都唔明英宰... 細個時講嘅野點可以當真... 果時都唔知情為何物啦... 我諗佢都係同情慧媛多過愛佢...

其實我知道係Happy Ending先咁有心機追... 我不嬲都鍾意大團圓結局嘅戲... 特別係呢類輕鬆愛情小品...

喺自由講場有個集中啲嘅浪漫滿屋topic... 有興趣嘅一齊去傾吓...

首頁

尾頁

跳至