跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 高齡牛師奶 於 10-4-22 12:06 發表
sigh ~~~~~~~~~~~~~~~

i am calling my baby face and see if they still have the $450 Promotions ~ But keep no answer ~~~~~

I called around 11am, someone picked up wor! maybe they are at lunch now.
Yes, they should still be doing the promotion, I called last week to make the booking gar.
If you shoot in weekdays bb can have 1 extra free style than weekends.

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 高齡牛師奶 於 10-4-22 12:05 發表
oh..any other mami have ??

I've got enough ar..... De_baby, may be u can give to cowc9 ar....

★★★★

大宅

好媽媽勳章

原帖由 bobomami 於 10-4-22 09:25 發表

May I ????

你PM你地址比我我寄比你^^

複式洋房

印花

原帖由 bobomami 於 10-4-22 09:23 發表
各位:

如果有多萬寧印花話, 可唔可以俾我呀?我想換腰墊呀!

Thanks a lot
我仲有13個可以寄比你
汶汶 :-D  :-D  :-D

子爵府

太古呀....玩具開倉

詳情去返part 12 尾幾頁

原帖由 高齡牛師奶 於 10-4-22 10:52 發表
喂...去邊到放血呀 ~~~
咁開心

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

唔好意思, 借個位黎搵人...

calling...........

37. pusal
40. kenny_san
48. cacalam
49. 5567xs (<-- 係咪即是5566xs?)
72. De_baby1

請以上各位join左1歲party既mama pm以下既資料比我:

1. BB名 (e.g. 英文名 or 想大家點叫bb)
2. 媽媽名 (e.g. 英文名 or 其他稱呼)
3. 爸爸名 (e.g. 英文名 or 其他稱呼)
4. 如果另有小朋友, 哥哥/姐姐個名 (e.g. 英文名 or 其他稱呼)
5. 你地既email address

p.s. 因為方便我地整label到時用, 咁大家就容易知道大家叫咩名, 而email係方便我地做野用既 (e.g. 搵贊助), thanks~

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

原帖由 bobomami 於 10-4-22 10:31 發表
我決定左唔理c6, 自己搵and book studio......唔信影果日佢會唔出現。

我諗佢唔搶住同虫虫影/獨霸住個仔我已經偷笑la....

我都係book左先同老公講架咋 講左比佢知邊日要去, 唔通到影個日佢唔去咩:;pppp:

大宅

原帖由 ying2 於 10-4-22 11:20 發表

MORNING!!

我要5個印花就ok勒. 係咪piglet有幾個畀我呀? 咁de_baby嗰d我要唔晒畀其他人啦.

謝謝你們

原來book咗next thursday影mybabyface,仲以為今日添. 啪丸啪到傻咗! ...

ying2,

我都係下個星期喎, 係唔係29/4? 長沙灣個間mybabyface?

子爵府

cow & bernice 媽,

我有8個印花,你地要幾多個印花?pm地址比我

雨晴,

我依家要去新屋搞d野,晏d返來pm資料及過收比你

仲未load到開倉戰利品,晏d返來先再post上來,我買左$570野

子爵府

mincola,

開倉果度無play mat呀

大宅

原帖由 高齡牛師奶 於 10-4-22 12:05 發表
oh..any other mami have ??

牛牛,

我要今晚返到屋企先知夠唔夠5個, 因為搬左屋, 所以d野擺到亂晒, 睇下仲係唔係度先, 手頭上有4個係銀包...

大宅

原帖由 高齡牛師奶 於 10-4-22 12:06 發表
sigh ~~~~~~~~~~~~~~~

i am calling my baby face and see if they still have the $450 Promotions ~ But keep no answer ~~~~~

有架, 我一打去同佢講佢就話仲有既......

子爵府

oh..... 唔識post 相出來,要睇戰利品就係我fb睇啦!

總括來講:
呢度有lego買,應該比出面平 (我買左2盒)
fisher price 比mattel開倉貴,但有d款佢有mattel無
話就話有combi,其實有1樣野,仲要唔吸引
有mega block,有盒裝同袋裝(winnie the pooh),我唔知出面咩價,但我鍾情lego,所以無考慮佢
每日有限量300套既$25玩具,係一架農場車+music player,抵,買得過

大宅

畀面勳章

原帖由 ying2 於 10-4-22 11:20 發表

MORNING!!

我要5個印花就ok勒. 係咪piglet有幾個畀我呀? 咁de_baby嗰d我要唔晒畀其他人啦.

謝謝你們

原來book咗next thursday影mybabyface,仲以為今日添. 啪丸啪到傻咗! ...

咁係咪即係有媽咪有多萬寧印花呀? 我仲差十個,如果冇我就要去買印花...thx

複式洋房

報到

子爵府

Mannings' Stamps

As a summary:

Piglet 有5 stamps -->ying2
aycc 有5 stamps -->bobomami
Baby_Mum09 有4 stamps -->lakumalobb
jizoe 有4 stamps
nf8884 有13 stamps
erica615 有4 stamps
De-baby 有8 stamps

NB: I enough now and no further need la. Thanks

★★★★

複式洋房

is anyone know, when we need to bank in the money for the 2/5 gathering??

子爵府

原帖由 jizoe 於 10-4-22 13:14 發表

你PM你地址比我我寄比你^^

I'm enough now and no need la...thanks.
U may give others who need. Million thanks.

★★★★

子爵府

aycc..$50 one stamps with some specified products can have double.

★★★★

首頁

尾頁

跳至