親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

年年生日..買個最細ge6"蛋糕都一定食唔晒...次次都要食隔夜蛋糕真係好惡哽...西餅ok啦...一定清晒
原帖由 ahmama 於 10-4-24 01:46 發表

好有心思WO~~~~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 jcy 於 10-4-24 09:17 發表
證明你小家囉

or 怕....相形見絀

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

肉帛相見, 我接受唔到囉

原帖由 jcy 於 10-4-24 09:17 發表
證明你小家囉

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 ahmama 於 10-4-24 11:06 發表

or 怕....相形見絀

水晶宮

YOUTUBE的短片可否download落電腦, 點做?

男爵府

原帖由 ahmama 於 10-4-24 11:26 發表
YOUTUBE的短片可否download落電腦, 點做?

想把YouTube上的影片抓回家看?或者必須拿YouTube上的影片到公司或學校去作簡報?

以下這個超方便的「YouTube影片下載器」,好用多囉!

軟體名稱:Youtube Video Downloader

軟體版本:1.10

官方網站:按這裡

下載位址:下載1 下載2

第1步 將「Youtube Video Downloader」軟體下載回來後,安裝好之後,直接執行,我們可以在桌面右下角系統列中看到一個下載器的圖示,直接在該圖示上按一下滑鼠右鍵,再點選【New Download】。

第2步 在URL處貼上YouTube影片的網址,再按下〔OK〕。

第3步 下載時我們可以在右下角的圖示上看到目前進度與檔案大小。

第4步 下載回來之後,就可以用KMPLAYER (or FLVPLAYER) 播放器來播放或者進行轉檔工作。

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

去登別有冇侵温泉?!

起初我接受唔到(自己老), 最後克服.

原帖由 lestat 於 10-4-24 11:23 發表

水晶宮

原帖由 oldbean 於 10-4-24 12:25 發表

想把YouTube上的影片抓回家看?或者必須拿YouTube上的影片到公司或學校去作簡報?

以下這個超方便的「YouTube影片下載器」,好用多囉!

軟體名稱:Youtube Video Downloader

軟體版本:1.10

官方網站:按這裡

下載位址: ...

thank you~~~~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 GaryF 於 10-4-23 23:22 發表
2胡正呀!
但要睇吓間學校有無中樂玩喎, 唔係成班同學拉小提琴, 點比個2胡位阿女呀!

我個仔早幾日先話要學吹笛, 咁係咪要轉太學大提琴, 但我無留意學校有無得學, 如果無私人會唔會好難搵???
明天會更好~~

珍珠宮

原帖由 lestat 於 10-4-24 11:23 發表

就算fit爆身形, 要赤裸裸對住識既朋友我都唔得, 何況係同事???
明天會更好~~

珍珠宮

原帖由 jcy 於 10-4-24 09:18 發表
年年生日..買個最細ge6"蛋糕都一定食唔晒...次次都要食隔夜蛋糕真係好惡哽...西餅ok啦...一定清晒

早幾日c6生日買左個一磅蛋糕都食唔晒淨番一半,目的都係買黎影相多,淨左果d頭先掉左.
明天會更好~~

侯爵府

同唔識既人反而OK, 識既親如姊妹都接受唔到
原帖由 LongRyan 於 10-4-25 18:09 發表

就算fit爆身形, 要赤裸裸對住識既朋友我都唔得, 何況係同事???

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我都係丫...我岩岩去日本呢次都係自己一個....一個勇字咁光脫脫走出去~~心諗人有我有, 你望我, 我望返你姐...hehe....冇自己朋友我就ok....同埋果度冇hk人, 感覺仲ok~

原帖由 lestat 於 10-4-25 19:58 發表
同唔識既人反而OK, 識既親如姊妹都接受唔到

男爵府

原帖由 JChan 於 10-4-24 17:53 發表
去登別有冇侵温泉?!

起初我接受唔到(自己老), 最後克服.

我去浸温泉時都好怕比人"侵"

水晶宮

Next time try 雪糕蛋糕. Can keep for two years. I finished in two days. Very delicious.

http://www.pappagallo.com.hk/services/eshop/main.php?action=list&CatType=Category&CatID=3&lang=tw

原帖由 LongRyan 於 10-4-25 18:12 發表
早幾日c6生日買左個一磅蛋糕都食唔晒淨番一半,目的都係買黎影相多,淨左果d頭先掉左.

水晶宮

老豆

唔眼瞓? 真清楚.

原帖由 oldbean 於 10-4-26 02:39 發表

我去浸温泉時都好怕比人"侵"

禁止訪問

醒目開學勳章

侯爵府

寧益外國人, 唔益自己友

原帖由 Nix1828 於 10-4-26 00:37 發表
我都係丫...我岩岩去日本呢次都係自己一個....一個勇字咁光脫脫走出去~~心諗人有我有, 你望我, 我望返你姐...hehe....冇自己朋友我就ok....同埋果度冇hk人, 感覺仲ok~

...

侯爵府

响安x個website訂日本酒店, 點解大部份twin room都寫住under 12 f.o.c., 但去日本訂房網就唔係, 會唔會係唔同plan 會唔會去到先話要收$ 有冇人知.

水晶宮

原帖由 lestat 於 10-4-26 12:20 發表
响安x個website訂日本酒店, 點解大部份twin room都寫住under 12 f.o.c., 但去日本訂房網就唔係, 會唔會係唔同plan 會唔會去到先話要收$ 有冇人知. ...

如果安X話FREE, 我諗去到酒店唔會追加既. 訂時係張單寫明+1 child就更安全.

大阪機場問左FD, 佢唔記得住企鵝/海鷗喎, 係動物咁上下名...mouth: 佢話機場附近好多酒店, 搵間有free shuttle到機場就ok.

首頁

尾頁

跳至