親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 jcy 於 10-8-14 10:33 發表
其實我like個女駁咀多d...以前細個成舊飯咁好悶...e+train到佢開始識駁咀...我覺得咁先可以溝通得好d

變態

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

hi...all...上星期搵lgk資料時無意發現新大陸 (個人覺得 )...下次目標係clark + subic...好想去果個ocean adventure ...最緊要係有cebu pacific 幫手

水晶宮

原帖由 jcy 於 10-8-16 09:33 發表
hi...all...上星期搵lgk資料時無意發現新大陸 (個人覺得 )...下次目標係clark + subic...好想去果個ocean adventure ...最緊要係有cebu pacific 幫手 ...

咩黎ga, 有無link睇下.

禁止訪問

醒目開學勳章

琥珀宮

ocean adventure
原帖由 ahmama 於 10-8-16 09:45 發表

咩黎ga, 有無link睇下.

水晶宮

原帖由 jacqueline_law 於 10-8-16 09:50 發表

我未去過 cebu ... 有平機票就好啦 ... ^^

cebu要坐凌晨機, 唔m你喎~~

琥珀宮

去clark係早機...不過又係要早機返mouth:
原帖由 ahmama 於 10-8-16 09:53 發表

cebu要坐凌晨機, 唔m你喎~~

水晶宮

原帖由 jcy 於 10-8-16 09:55 發表
去clark係早機...不過又係要早機返mouth:mouth:" />

回程經manila得唔得?

琥珀宮

應該得啩...佢都係好似aa咁賣飛... ...我n年前去過manila...有咩好玩 我淨係記得有個百勝灘....d水勁dirty
原帖由 ahmama 於 10-8-16 09:58 發表

回程經manila得唔得?

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 jcy 於 10-8-16 10:03 發表
應該得啩...佢都係好似aa咁賣飛... ...我n年前去過manila...有咩好玩 我淨係記得有個百勝灘....d水勁dirty

LongRyan 好似去過

水晶宮

原帖由 jcy 於 10-8-16 10:03 發表

manila 係nnnn年前去, 剩係記得行百貨公司, 宜家見人地blog都係行下商場mouth:

琥珀宮

佢去cebu麻
原帖由 smypig 於 10-8-16 10:10 發表

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 smypig 於 10-8-16 10:10 發表

manila係第一次旅行去過, 去過百勝灘, 坐馬車, 行商場...

最近果次係去cebu. 坐cebu pacific一日未發都幾擔心, 失驚無神會cancel flight.
明天會更好~~

琥珀宮

cebu pacific成日都cxl flight
原帖由 LongRyan 於 10-8-16 10:20 發表

manila係第一次旅行去過, 去過百勝灘, 坐馬車, 行商場...

最近果次係去cebu. 坐cebu pacific一日未發都幾擔心, 失驚無神會cancel flight.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 jcy 於 10-8-16 10:27 發表
cebu pacific成日都cxl flight

睇forum間唔中都有人講, 上次臨出發c6打去check, 一時話下晝cancel左,無啦啦夜晚又開番,攪到一日未上機擔心c. 佢機就ok, 唔舊.
明天會更好~~

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 LongRyan 於 10-8-16 10:36 發表

睇forum間唔中都有人講, 上次臨出發c6打去check, 一時話下晝cancel左,無啦啦夜晚又開番,攪到一日未上機擔心c. 佢機就ok, 唔舊.

去呢邊傾啦 wei~
無時無刻~戰完沙巴戰其他(Part 7

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Not sure, free of charge for me.

Of course work. Given by the coach.

原帖由 smypig 於 10-8-15 16:44 發表
幾 $ 度?
有無用過...work 唔 work?

水晶宮

Now in Watsons.

原帖由 ahmama 於 10-8-16 09:16 發表

去萬0搵過.....無mouth:mouth:" />

水晶宮

i.e. 賭場風雲.

原帖由 jcy 於 10-8-16 09:33 發表
下次目標係clark + subic...好想去果個ocean adventure

首頁

尾頁

跳至