跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

agree

原帖由 candypoon 於 10-4-26 09:38 發表
聽講同診所邱祖麟幾好

複式洋房

我都有睇過梁&邱醫生,梁醫生係串D,同埋我覺得冇咁細心,上次阿B流鼻水,佢冇諗住照埋耳仔,係我叫佢,佢先做...可能阿B冇燒,唔似會發炎啦...
邱醫生詳細D..
但我只會小病先搵佢地睇,可能因為我係公司CARD,D藥黎黎去去都係個D。如果係嚴重D,我會上仁安睇..

子爵府

我都係因為佢搬左黎御龍山, 我至第一次帶小朋友去睇梁醫生, 第一次感覺都唔係好串, 但就言談間都知佢唔係D 好有耐性比病人既醫生! 睇第2次就真係趕客咁, 入去唔夠3分鐘, 問多句都唔想答咁就比佢送客, 但當時出面係無咩人! 附近無咩兒科至睇下佢!

原帖由 fannylfh 於 10-5-3 00:40 發表
我都有睇過梁&邱醫生,梁醫生係串D,同埋我覺得冇咁細心,上次阿B流鼻水,佢冇諗住照埋耳仔,係我叫佢,佢先做...可能阿B冇燒,唔似會發炎啦...
邱醫生詳細D..
但我只會小病先搵佢地睇,可能因為我係公司CARD,D藥黎黎去去都 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 nc2000 於 10-5-3 23:39 發表
我都係因為佢搬左黎御龍山, 我至第一次帶小朋友去睇梁醫生, 第一次感覺都唔係好串, 但就言談間都知佢唔係D 好有耐性比病人既醫生! 睇第2次就真係趕客咁, 入去唔夠3分鐘, 問多句都唔想答咁就比佢送客, 但當時出面係無 ...

邱醫生好啲, 不過我個人覺得如果係病得好嚴重既話...2個都唔得

洋房

丘醫生好D,細心,有耐性。至於“得唔得”,就“人夾人”。

別墅

我囝囝看過啦,只不過是口嚨痛,但我覺得佢開些藥唔岩我囝囝,最後都要去九龍看。真慘

別墅

好媽媽勳章

我同BB睇左梁醫生差唔多兩年, 覺得梁醫生好好喎, 雖然佢少說話, 但BB食佢D藥大概三四次就會好返, 唔駛再睇。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至