自由報料

跳至

首頁

尾頁

超級版主

超級版主

所有徵求,送出,交換,軍營開放日門券帖子,請張貼於此,謝謝!

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

徵求軍營開放日門券2 TICKET

TKX

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

徵: 軍營開放日門券

如有請PM我, 萬分感激!!!

男爵府

徵: 軍營開放日門券

如有請PM我, 萬分感激!!!

eva

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

醒目開學勳章

徵求軍營開放日門券, 如有請pm我,謝謝.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

徵 求軍營開放日門券, 如有請pm我
THANKS~

別墅

好媽媽勳章

徵 求軍營開放日門券

任何軍營如有請pm感激!!
[img align=left]http://mydeskcity.com/QTZY/GIF/7caicg/7caicg002.gif[/img]

大宅

請問有無新圍入場票? thank you

男爵府

好媽媽勳章

想要石崗軍營,有人送出嗎?萬分感謝!

別墅

軍營開放日門券

任何軍營如有請email([email protected])感激!!

大宅

醒目開學勳章

我想要兩張, 如有請pm我.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

徵3張石崗軍營~~thx~
請pm~thx~~
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

男爵府

貢獻勳章

徵4張石崗軍營~~thx~
請pm~thx~~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

徵求任何軍營2張, 如有請pm我

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

今晚才得閒上黎,週日早被迫帶埋2個仔到石崗軍營排隊羅飛,鬼叫我住附近咩!每年幫d親戚就係做埋呢d野,細佬又話首選昂船洲,其次無所謂,排咗2轉,羅咗成10幾張,點知細佬話佢老婆果邊d親戚話唔係昂船洲唔去,話石崗遠,真吹鬼漲,羅埋飛仲咁多要求,最後將d飛叫老公羅晒番公司睇吓有無人要?舊年咪又係幫阿嫂排隊羅飛,羅咗成10張,最後當天佢無去到,幾咁浪費呀~~~
依+隻6瞓咗覺唔知佢派晒比人未?等天光佢番工我問吓佢啦!
今年無咗赤柱軍營,反而多咗個新圍軍營地點近沙頭角!
除咗新圍果個我未去過外,咁多個都去過多次,以前邊有咁多人黎排隊羅飛,自有咗大欖隧道和西鐵後交通方便咗才多人貢入黎掛隊!
我剛摷佢個返工背囊數過有成10張飛係度,唔知佢有無留比人?真係待天光問佢!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 reego 於 10-4-27 02:48 發表
今年無咗赤柱軍營,反而多咗個新圍軍營地點近沙頭角!
除咗新圍果個我未去過外,咁多個都去過多次,以前邊有咁多人黎排隊羅飛,自有咗大欖隧道和西鐵後交通方便咗才多人貢入黎掛隊!

舊年都無赤柱呀~
舊年係昂船洲/新圍/石崗

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小倩 於 10-4-27 02:56 發表

舊年都無赤柱呀~
舊年係昂船洲/新圍/石崗

舊年我好遲去排隊,無為意只羅到石崗!
問隻6有4張飛可送出!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

好媽媽勳章

早晨, 請問有無媽咪可送 (或其實我願意買)2-3張給我, 邊個軍營都OK, 我打算同我老公 帶2個小朋友 ( 1個3歲多+ 1個未夠2歲) 去, 如果夠 飛婆婆都想去, 唔知小朋友要不要用飛呢? 先謝謝你們.

男爵府

好媽媽勳章

Reego, 可否送給我? 謝謝!!

原帖由 reego 於 10-4-27 07:08 發表

舊年我好遲去排隊,無為意只羅到石崗!
問隻6有4張飛可送出!

首頁

尾頁

跳至