自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我只怨自己太魯莽喇 買咗一樣唔應該買嘅嘢,仲要得個令(拿)字。塊嘢仲唔輕咖

原帖由 20091 於 10-4-29 00:05 發表
我一次過買了3塊,
1塊大---99用了約3個月脫了一小塊出來,天xx換了一塊給 我,不用加$,打入冷宮
1塊大----我媽用,佢用不慣,打入冷宮.
1中-------自己用,我懶,半年才擦一次`油,用了4年到,大約80%新到, ...

大宅

喺邊道買架?去換啦,或者投訴佢,講真三百幾蚊鑼去捐比青海玉樹好過益天上野!:;pppp:

原帖由 豬包ma 於 10-4-28 12:18 發表
我都買左一塊.買左返屋企,好快就"脫"左一舊出來,同埋"爆"開左.勁差!!!都係買返幾拾蚊圓形最傳統果d,起碼用到十年八載

大宅

喺邊道買架?去換啦.

原帖由 maggie1112 於 10-4-28 23:51 發表
我都係買左唔夠一個月已發毛, 我都想投訴, 連用都未用過~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

睇個樣都知唔掂啦,好似積木砌出黎咁,唔散開要你砌番咪已經偷笑囉,我爸之前買左塊,又係用用下,一格格甩出黎,激到佢彈彈下
後來買左第2塊,原木切成正方型既,好似都要百令蚊,好好用,佢都比左塊我,我用左5年,都無發毛,無裂,不過就好重

大宅

我今日去咗日X城,有一隻都係竹砧板,厚過天上野,$99.9,但係而家對竹砧板有啲陰影 。另外有日個牌子係有圓同長方形嘅,有條銀邊可以吊住嘅應該係妳講嗰隻,好似賣$49.9(如果我無記錯)

原帖由 健朗媽咪 於 10-4-28 12:20 發表

我嗰塊都係圓型, 有得掛起, 要買個面同天上野差唔多樣的, 因為呢排我見賣緊嗰D個面係一條一條竹咁樣, 唔係一舊舊拼埋咁樣, 如果一條條竹嗰D都會有碎屑 ...

男爵府

畀面勳章

過年前係日本城買左块竹砧板,發毛發到七彩

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個隻係一片片好細的竹片切成, 又唔係一舊舊拼埋...不過就無碎屑luc落來....

原帖由 健朗媽咪 於 10-4-28 12:20 發表

我嗰塊都係圓型, 有得掛起, 要買個面同天上野差唔多樣的, 因為呢排我見賣緊嗰D個面係一條一條竹咁樣, 唔係一舊舊拼埋咁樣, 如果一條條竹嗰D都會有碎屑 ...

伯爵府

我在一田(當時叫西田百貨公司 )christmas大特價
佢的俾換貨,不能退款.
原帖由 abercrombie_bbb 於 10-4-29 16:15 發表
尋日我打去吉吉島,將我嘅投訴告知佢哋,跟住我話要求退錢,叫佢哋幫我搵天上野嘅客戶服務。今日天上野終於打比我喇。我就問有無收到我嘅 EMAIL 呢?跟住我就話佢哋嘅電話永遠都無人接聽。 佢答我未 CHECK EMAIL 喎:angryfir ...

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

系o米一格格一格深色一格淺色個隻?

大宅

原帖由 abercrombie_bbb 於 10-4-29 16:15 發表
尋日我打去吉吉島,將我嘅投訴告知佢哋,跟住我話要求退錢,叫佢哋幫我搵天上野嘅客戶服務。今日天上野終於打比我喇。我就問有無收到我嘅 EMAIL 呢?跟住我就話佢哋嘅電話永遠都無人接聽。 佢答我未 CHECK EMAIL 喎:angryfir ...

你就好啦,吉之島肯退錢比你,我隻死人納米鑊買左唔夠2個月要成$700蚊,無得退。呢間死人天上野D產品真係勁唔掂呀!

男爵府

我用舊左, 佢d色好似木砧板, 唔記得原本係點啦...

原帖由 didi28 於 10-4-29 22:49 發表
系o米一格格一格深色一格淺色個隻?

首頁

尾頁

跳至