自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點會啤住佢姐.... 我以前都係過來人

係亞仔出左世後, 要照顧佢... 先無去

大宅

原帖由 Sueita 於 10-4-30 12:20 發表
講真...我同C6都會去ga, 萬一出嚟時, 唔好卑住我地...

好奇問? 兩公婆真係會一~五去, 黃朝百晏先出黎架?

侯爵府

好媽媽勳章

講真我同老公又未試個wor, 搵日試下 睇下係米真係甘有情調先 水床 等我ar
原帖由 qqbabe 於 10-4-30 12:26 發表

大宅

好媽媽勳章

你唔好笑我啦, 講真...間中咁都好有新鮮感ga~
有時會係HK BOOK 酒店, 曬太陽食吓嘢休息一兩日, 相當唔錯~(當然係忙到連旅行5日4夜都安排唔好時才會這)

原帖由 sandy1425 於 10-4-30 12:23 發表

你同c6真有情趣!

大宅

原帖由 ShinTeresa 於 10-4-30 12:28 發表
講真我同老公又未試個wor, 搵日試下 睇下係米真係甘有情調先 水床 等我ar

你係星期一至五去先好呀, 唔係撞唔到你, 仲有你c6一個人係正門出, 太太要走後門, 因為我見親通常一支公.

別墅

我唔會啤住佢,但我會望多兩眼,8下佢地個樣,hehe

大宅

原帖由 Sueita 於 10-4-30 12:29 發表
你唔好笑我啦, 講真...間中咁都好有新鮮感ga~
有時會係HK BOOK 酒店, 曬太陽食吓嘢休息一兩日, 相當唔錯~(當然係忙到連旅行5日4夜都安排唔好時才會這)

...

就係囉, 兩公婆梳乎通常都係酒店, 我見識小, 時鐘酒店乾淨嗎?

大宅

好媽媽勳章

我地冇定向, 唔會理幾時...通常拍拖, 食完飯, 行吓街, 跟住...
以前唔使做就會黃朝百晏先出嚟, 而家我要返工, 唔得喇...
講開又講, 都好幾年未去過喇...
而家C6公司冇咁忙, 去旅行反而多了就真~
原帖由 qqbabe 於 10-4-30 12:26 發表

子爵府

好媽媽勳章

如果識就會望下~唔識都唔會理~haha

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔會,因為唔關我事

王國長老

王國長老

唔會啦, 又唔一定係召妓. 就算係召妓, 都係人地既事, 男人有時一枝公要解決生理問題, 總比抑壓住最後走去非禮強姦好嘛.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

樓主, 千其唔好啤住我, 我和老公都會去的,

有次在台灣, 有間酒店特別平, 入住後才知是時鐘酒店, 因為價錢是2小時計..

上個月先一齊去了深圳搰骨, 過了一夜, 黃朝八晏先走出來...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔會, 或者人地唔係偷情呢, 就算係, 都唔關我事啦. 邊有咁得閒理人喎.

侯爵府

查實, 呢d係生活情趣, 唔係甘都唔得嗎??!!

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

絕對唔會!

樓主點解要帶有色眼鏡去睇其他人??

侯爵府

醒目開學勳章

唔會,因為唔關我事

大宅

大部份人都明白事理(除左我), 時鐘酒店實在冇需要遮住車牌.

翡翠宮

有時想同老公去, 就係怕比啲人啤.

大宅

不如樓主解釋下點解要啤人先啦, 我諗唔到理由啤佢呀, 可能你講出唻我覺得合理, 以後見親都幫手啤佢地!
講野唔好笑又唔識講爛gag
上forum只為吹水唔好同我認真

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都係咁話
原帖由 RAA 於 10-4-30 12:13 發表
唔會, 只要出嚟嗰個唔係我c6

首頁
12345...7

尾頁

跳至