跳至

首頁

尾頁

複式洋房

生完之後!!

hi all,
想問下大家生完之後,又黎左一次月經之後,個子宮有冇陰陰痛呀,因為我黎完第一次月經後,大約兩星期,發覺有少少血流出,個子宮重好似黎m咁,有d痛,死啦,好驚呀 :-( :-(
焯耀星途金光照 禧福添壽萬人朝

複式洋房

Re: 生完之後!!

係咪冇人好似我咁呀? :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

sandy168168
不如你睇下醫生啦 如果你話淨係肚痛都冇乜野
但你有少少血流就最好睇醫生喇~~~^^

大宅

sandy168168:

無喎, 會唔會係子宮的問題或生完時還有東西在子宮. 你要快些睇醫生啦:-| . 你做了產後檢查未呀?

Joycelyn

男爵府

好媽媽勳章

喂喂, 生完bb之後要一段時間先可以回復正常黎m的日子, 而家你話m黎之後兩個禮拜又黎 , 唔駛太緊張, 有d人要一段時間架!!!...咁, 當然...有懷疑最好見醫生, 怕未清晒胎盤之類嘛!

sandy168168 寫道:
hi all,
想問下大家生完之後,又黎左一次月經之後,個子宮有冇陰陰痛呀,因為我黎完第一次月經後,大約兩星期,發覺有少少血流出,個子宮重好似黎m咁,有d痛,死啦,好驚呀 :-( :-(
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

大宅

Dear sandy168168

?-( ?-( 快些睇醫生啦 ?-(
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

複式洋房

hi all,
多謝晒你地既關心呀,你地個個都冇好似我咁呀 咁我真係要去睇醫生啦 :-(

大宅

sandy168168 寫道:
hi all,
多謝晒你地既關心呀,你地個個都冇好似我咁呀 咁我真係要去睇醫生啦 :-(

sandy168168,
我也是這樣,但係我是開始食避孕丸後有,更沒有肚痛之後又無事,正常黎第二次.
你也快看醫生照超聲.
請參觀"小斑"相片簿 小斑 : 04年12月31日出世 - 3.505kg -55cm 07年01月09日 - 10.4kg -87.5cm

大宅

sandy168168,
我都試過係咁冇食過藥無端端嚟2次, 你唔洗太擔心呀, 我個時唔知走咗返去睇醫生, 佢話有d人會係咁, m未正常, 佢話多數會自己正常返, 佢叫我留意第2次m係咪都係咁, 如果正常返就冇野, 都係咁嚟2次就開賀爾蒙藥比我, 好彩之後都冇咩事~ 你留意下啦, 如果真係好擔心就去check下, 心理都會影響m架嘛~

複式洋房

babyoush & 小斑,
我有小小血流都係維持左幾日,不過冇血流我子宮都有陰陰痛,而且分泌都多左喎,咁又係咪正常呢 :-(

大宅

痛就唔記得有冇痛, 不過我都係維持咗幾日, 同有d啡啡色分泌, 你真係好擔心的話, 一係去check下囉, 好過囉囉戀嘛~

首頁

尾頁

跳至