美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

西柚係食野前定後食???

男爵府

原帖由 Gucci3721 於 10-8-5 14:54 發表
西柚係食野前定後食???

我就食完野之後至食西柚,因為我驚會壞胃

男爵府

停左 2 個幾禮拜,食番正常餐之後,會重番 2-3 磅,跟住我又食番幾日西柚餐, d 磅數又跌番 2-3 磅....直至今日total 減左 16 磅,要一路 keep 住就真幾難,近排懶左,少左去跑步,籍口係天氣太熱.... 我諗都係要去跑番步至得.... 大家努力啦!

別墅

好吸引

別墅

請問你們, 西柚連肉一起攪, 沒有加水, 可以嗎 ? 因為, 我怕牙軟.
而西柚系飯前 or 飯後 才食 ?

有朋友說, 早上食了煙肉加西柚, 便好似 做了運動甘, 好熱, 你們有冇 try 過 ?

男爵府

原帖由 apoaaa 於 10-9-8 12:06 發表
請問你們, 西柚連肉一起攪, 沒有加水, 可以嗎 ? 因為, 我怕牙軟.
而西柚系飯前 or 飯後 才食 ?

有朋友說, 早上食了煙肉加西柚, 便好似 做了運動甘, 好熱, 你們有冇 try 過 ? ...

西柚你可以用黎搾汁
我就食完野至食西柚
食完煙肉加西柚,我就唔覺得好熱喎,可能每個人都會有唔同反應

男爵府

又黎會報下先.... 目標已經達到啦,總共減左 20 磅 之前嘗試過幾種減肥餐單,
都係呢個西柚餐,比較容易跟到.... 姊妹們努力啦 !

伯爵府

wa.....好勁喎, - 左 20 lbs, congraulations ar.

水晶宮

熱血金章

係咪一杯黑咖啡都唔飲得呀?

男爵府

原帖由 9594 於 10-9-23 19:19 發表
係咪一杯黑咖啡都唔飲得呀?

我三餐都只係飲茶,只可以飲 (冇咖啡因) 既咖啡, 我係依足餐單既食物,無加減任何食物架。

珍珠宮

麻煩請問杯咖啡仲可否加糖奶呢?定只可要黑齋啡?如飲咖啡個西柚榨汁應點分配飲呢?我肥左成十幾磅,真係好掛住未肥前D舊衫,可惜著唔落...
原帖由 SHYY 於 10-9-25 10:24 發表

我三餐都只係飲茶,只可以飲 (冇咖啡因) 既咖啡, 我係依足餐單既食物,無加減任何食物架。

男爵府

原帖由 6299 於 10-9-27 18:31 發表
麻煩請問杯咖啡仲可否加糖奶呢?定只可要黑齋啡?如飲咖啡個西柚榨汁應點分配飲呢?我肥左成十幾磅,真係好掛住未肥前D舊衫,可惜著唔落...

一切的飲品需為低糖(diet),我每餐都係最後食西柚,跟住就飲茶,其實都無分先後次序架,總之就按住餐單既食物黎食,唔好加多減少就得啦。

珍珠宮

Thx!
原帖由 SHYY 於 10-9-27 21:00 發表

一切的飲品需為低糖(diet),我每餐都係最後食西柚,跟住就飲茶,其實都無分先後次序架,總之就按住餐單既食物黎食,唔好加多減少就得啦。

男爵府

好耐無上黎....等我會報下先.....食返正常餐個幾月之後,就重返 2-3 磅,今日上磅都仲係keep 住減左 17磅,未減磅有135磅,依家118磅,我既心得係夜晚嗰餐係好緊要,唔好食得太飽,早餐我係食好多野架,三餐之中,最豐富係早餐,仲要飲埋我既至愛,凍奶茶..... 午餐就正常,晚餐就多數剩食菜同魚/菜同肉,加半個西柚,有時晚餐會食正常份量飯餸.....呢個月既磅數都係喺117-118磅之間.....呢個西柚餐,對於我就好work 囉,想減肥既姊妹不妨試試。

子爵府

[quote]原帖由 bonnie_chan 於 10-7-14 10:47 PM 發表
今日開始左
早餐好飽頂不順, 食到頭痛
下午食左西柚, 沙律及1隻雞翼
晚餐食左西柚, 煲湯的豬展及紅蘿蔔 [/quote

沙律,你用o麥生果呀!

男爵府

好耐無上黎會報啦..... 我到依家都 keep 到磅數喎
今日上磅 119.8 不過我咁多個月以黎,夜晚嗰餐,係好少食飯,
大約一星期會食 1-2 晚飯,每次都係食半碗仔,菜就食大量,
想減磅既 sis 可以試下呢個方法,係 work 架 !

首頁

尾頁

跳至