在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

~返工上網升級版~(Part 6)

靜靜雞開個新版, 睇你o地邊個第一, 要乎合主題喎

名/工作地區/屋企地區/仔or女-出生年月
1. kitkitmum/上環/深水埗/仔仔(傑傑)-01年2月/囡囡(蘋蘋)-03年8月
2. 啫喱媽/中環/將軍澳/仔仔(重言)-03年8月
3. wensi/銅鑼灣/將軍澳/仔仔(天兒)-01年7月
4. mcyw888/觀塘/--/大仔-98年5月/細仔(卓卓)-03年5月
5. kruson/大埔/沙田/仔仔-02年3月
6. kw/觀塘/馬鞍山/仔仔(浚鋒)-02年6月
7. YanyanMom/新蒲崗/牛池灣/囡囡(熙恩)-00年3月
8. 海魚媽/尖沙咀/--/仔仔(凱宇)-03年10月
9. kiumama/上環/粉嶺/仔仔(焯橋)-04年2月
10. YYLam/尖東/--/囡囡(凱瑩)-99年11月
11. Alexismama/尖東/葵芳/囡囡(芷彤)-01年3月
12. 栗子媽媽/紅磡/將軍澳/女(彥寧)-01年11月
13. poohpooh1668/荔枝角/屯門/仔仔(俊儒)-03年12月
14. namnamma/九龍灣/深井/囡囡(詠嵐)-01年9月
15. mycathy/金鐘/藍田/囡囡(紫鈺)-03年12月
16. Maksin/大埔/上水/仔仔 - 2個半月
17. 蕭夫人信箱/灣仔/小西灣/囝囝(昊樑)-03年10月
18. TSZYAU2000/荔枝角/屯門/囡囡(芷渘)-00年3月
19. tungmimi/尖東/荃灣/囡囡(媐曈)-04年3月
20. mr1212/大埔/深井/囝囝(柏柏)-04年7月9日
21. emily_bb/CWB/-/仔(浚浚)-98年;女(晴晴)-04年12月
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

伯爵府

Re: ~返工上網升級版~(Part 6)

[size=large]升三級吖?

I am the first one!

大宅

no. 2 點先算乎合主題
啫喱媽 寫道:
靜靜雞開個新版, 睇你o地邊個第一, 要乎合主題喎

男爵府

升級, 我鍾意呀不過係升cup 喎

男爵府

嘩~~~~

一話升級就彈番哂出o黎, 好譚室呀! :mrgreen: :mrgreen:
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

伯爵府

餵完人奶後又降返1cup wor!

e..............無人知 ?-(

侯爵府

皇后

咁升唔到級係咪5入得嚟先

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

Hello hello!加薪好過升級!

男爵府

Alexismama 寫道:
皇后

咁升唔到級係咪5入得嚟先

升唔到唔緊要, 大把人幫你~

珍珠宮

好媽媽勳章

咁就c啦, 我又矛資格入黎啦, 生完仔之後都冇升過級, 反而'tum'左喎, 點算 ?-(
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

男爵府

KW 寫道:

咁下次開加薪版

男爵府

蕭夫人信箱 寫道:
咁就c啦, 我又矛資格入黎啦, 生完仔之後都冇升過級, 反而'tum'左喎, 點算 ?-(

唔係o個o的級呀, 三級個級呀!

子爵府

妳又駛唔駛咁靜雞雞呀

珍珠宮

好媽媽勳章

噢 ... 原來我可愛既皇后要聽三級野 哈哈, 有趣有趣, 可愛可愛 ..

pooh
又係黎show time啦
comon baby

啫喱媽 寫道:
唔係o個o的級呀, 三級個級呀!
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

男爵府

Tungmimi 寫道:
妳又駛唔駛咁靜雞雞呀

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

啫喱媽 寫道:
[quote]
KW 寫道:

咁下次開加薪版 [/quote]

子爵府

妳估其他人幾時"發著"呢 :mrgreen: :mrgreen:

[quote]

伯爵府

啫喱媽

咁下次開加薪版 ....................我加左五舊

男爵府

腰果張相越睇越正 :mrgreen:

男爵府

wensi 寫道:
啫喱媽

咁下次開加薪版 ....................我加左五舊

知啦知啦, 一早見到!

首頁

尾頁

跳至