在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ~返工上網升級版~(Part 6)

個間好似6xx囉
Kruson 寫道:
咁返遲1個月比少1期書簿費我覺得ok 喎。

子爵府

間間唔同既,不過冬夏季都要做,如果讀大半年都幾waste嫁
[quote]
mycathy 寫道:
咦, 係呀? 等我到時問下先, 慳得就慳, 差得果一個月

子爵府

最衰十月要交一個月學費, 唔係如果紫鈺考到九龍塘果d, 我可能選擇唔返n1
poohpooh1668 寫道:
間間唔同既,不過冬夏季都要做,如果讀大半年都幾waste嫁
[quote]
mycathy 寫道:
咦, 係呀? 等我到時問下先, 慳得就慳, 差得果一個月
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

男爵府

cathy, 我叫佢唱首歌等我錄黎就鈴聲佢話唔好, 真係衰到c :tongue:

子爵府

佢地係咁唔合作架, 要偷偷地。 如果妳錄到記得俾我地聽。
Kruson 寫道:
cathy, 我叫佢唱首歌等我錄黎就鈴聲佢話唔好, 真係衰到c :tongue:
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

子爵府

個間野又係貴左d既 [quote]
mycathy 寫道:
最衰十月要交一個月學費, 唔係如果紫鈺考到九龍塘果d, 我可能選擇唔返n1

子爵府

係呀, 計埋校車4xxx蚊, 如果返半年又好似拿來搞
個間野又係貴左d既

子爵府

我個間屋村,平好多嘛,$1111,校車免費,雜費+書$645半年,夏天校服$240

可唔可以話唔讀,想k1先呀?
[quote]
mycathy 寫道:
係呀, 計埋校車4xxx蚊, 如果返半年又好似拿來搞[quote]

子爵府

pooh, 我都有咁諗, 要搵人寫封信。
我個間屋村,平好多嘛,$1111,校車免費,雜費+書$645半年,夏天校服$240

可唔可以話唔讀,想k1先呀?
[quote]
mycathy 寫道:
係呀, 計埋校車4xxx蚊, 如果返半年又好似拿來搞[quote]

子爵府

你想佢返學學到野先返啦,俊俊係ee度無咩做�學,所以返下好d
[quote]
mycathy 寫道:
pooh, 我都有咁諗, 要搵人寫封信。[quote]

男爵府

早~~~
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

各位朋友你地有無留意新自由講場個邊出左個 post 係關於 d post 保持住係 2000, 如果你地想再用呢個 topic 講, 不如開個 part two 再傾, 咁樣可以保持 bk 順暢 d, 謝謝!!

CLICK HERE

男爵府

catjeffcat 寫道:
各位朋友你地有無留意新自由講場個邊出左個 post 係關於 d post 保持住係 2000, 如果你地想再用呢個 topic 講, 不如開個 part two 再傾, 咁樣可以保持 bk 順暢 d, 謝謝!!

CLICK HERE

多謝指點!! 新topic已開, 各姊妹請移玉步~~~~ :mrgreen:
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

男爵府

catjeffcat 寫道:

CLICK HERE

多謝指點!! 新topic已開, 各姊妹請移玉步~~~~ :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至