跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人跟過?口碑如何?收費合理嗎?請指教。

公爵府

如果要在聽濤的泳池學游水,是否規定了要用指定的教練?

民房

其實你可以去check 下佢地既專業資格。

至於口碑就真係好難有一個準則了。
我好多朋友都係跟返有人學過既教練去學,咁就質素有保證了。

公爵府

原帖由 BavisBB 於 10-5-7 12:09 發表
其實你可以去check 下佢地既專業資格。

至於口碑就真係好難有一個準則了。
我好多朋友都係跟返有人學過既教練去學,咁就質素有保證了。

是否有指定的教練才可在泳池教?哪兒有有關的資料?

公爵府

有無好介紹?想找一個好的係暑假教仔仔

伯爵府

我都搵緊教練
教我 4歲半既小朋友學游水

睇黎好似係屋苑留言版
出徵求啟示會快d 有人覆

如果有媽咪搵到個值得推薦既
記得 pm 話我知

thank you !

原帖由 heilok 於 10-5-10 16:53 發表
有無好介紹?想找一個好的係暑假教仔仔

大宅

其實屋苑留言板長期都有兩、三個教練廣告,吾知有無人跟過?好吾好呢?

公爵府

我都想知.我仔仔跟開泳會,其實都唔錯,不過都想找個私人教,執好d動作.其實一個鐘大約幾錢?

公爵府

各位找到教練未?

大宅

I also live in vista paradiso and want to find good teacher for my 4 years old son too, can we group class? any suggestion?

大宅

好媽媽勳章

www.lgpsports.com

大宅

有料都同我分享下..

大宅

回覆 1# ms_maggie 的文章

I am also living in Vista Paradiso and looking for a coach for my son. I contacted Helen (the coach in Vista Paradiso) and will start the lesson in November.

Will update u all then. By the way, anyone tried her before ???

大宅

原帖由 chuchuma 於 10-10-11 14:37 發表
I am also living in Vista Paradiso and looking for a coach for my son. I contacted Helen (the coach in Vista Paradiso) and will start the lesson in November.

Will update u all then. By the way, any ...

我5係住係Vista Paradiso, 係朋友介紹Helen比我, Helen好好, 細的小朋友跟佢就非常好, 因為佢好細心, 5會嚇親/迫小朋友, 但又5會比小朋友亂游, 循序漸進, 係冬天時, 上水後如果佢5見父母工人在場, 佢第一時間帶小朋友沖熱水涼, 5會令小朋友咁易冷親(我見過教練姐姐/哥哥一夠鐘就自己上水走人, 5理小朋友)我仔仔跟佢學咗2.5年, 係今年年頭佢建議我仔仔去體育學院游, 才停咗跟佢

首頁

尾頁

跳至