自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

原帖由 鑰匙 於 10-5-8 11:46 發表
最近因為工作關係, 經常返深圳, 識左個23years old的女仔, 年青, 身材好, 單鳳眼, 我就覺得佢個樣一般啦, 可能我唔鐘意單鳳眼. 佢以前搵一千多一個月, 依家無做野兩年. 靠男友(33years old)養, 佢講過佢男友, 養幾隻 ...
應該唔會咁平,我ex係深圳租間屋要3千幾,平都要千幾~重未計買下嘢比d女人~同埋返親去一定飲飲食食都出街~家埋比d固定洗費我估3~4千喇~

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

2千幾..我信呀...

我個fd,個老婆係大6,都係比3千一個月...

男爵府

亂食野因住睇貴醫生.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 sonic04 於 10-5-8 23:50 發表
食大陸菜

小心食大毒菜

HK D男人好勇, 以為D大陸女純過蒸餾水, 甘心做佢地D私家馬桶!! haha!!

公爵府

原帖由 sonic04 於 10-5-8 23:50 發表
食大陸菜

小心食大毒菜

絶大部分男人以為自己天生異禀毒唔死架!!!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 鑰匙 於 10-5-8 12:03 發表
二千幾蚊對香港人黎講緊係唔夠洗啦, 但對於一個深圳女仔黎講, 佢地即使打工都只係搵千幾至二千, 佢話以前都只係搵一千蚊, 加埋勤工都只係1500. 依家唔洗做野有人俾二千幾蚊, 佢不知幾知足啊.

點解你地會唔信二千幾 ...

朋友A當年係大陸識咗條女,叫佢唔好返工,租間屋比佢住,比2K佢用,同居幾年後嚟香港結婚生仔,完全唔洗做,,得閑就行街shopping,high tea 。 但朋友唔係搵好多,一個人搵,3個人食,老婆連飯都肯洗煮,話湊住一個女唔得閑喎,日日出街食,點都儲唔夠錢比首期,一個願打一個願捱,無得講!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我信架,但睇質素囉~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 cy101 於 10-5-8 11:53 PM 發表

HK D男人好勇, 以為D大陸女純過蒸餾水, 甘心做佢地D私家馬桶!! haha!!

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

原帖由 rean_chau 於 10-5-8 11:56 PM 發表

絶大部分男人以為自己天生異禀毒唔死架!!!

...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 cy101 於 10-5-8 11:53 PM 發表

個個男人都覺得自己個個大陸女人係最好嫁嘛,
永遠覺得自己唔會唔好彩,自己個個一定係最好,
都唔細嫁啦,仲咁"天真"

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 jo2901chan 於 10-5-9 00:08 發表
我信架,但睇質素囉~~~

唓! 收得果2千蚊一個月可以有幾好呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 黃二少奶 於 10-5-9 00:15 發表

個個男人都覺得自己個個大陸女人係最好嫁嘛,
永遠覺得自己唔會唔好彩,自己個個一定係最好,
都唔細嫁啦,仲咁"天真"

D 天真水魚以為, 佢玩緊女女, 點知原來係女女玩佢, 抵死!

別墅

好媽媽勳章

平凡的媽媽 ~.~

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原帖由 smallsam 於 10-5-9 01:11 發表
其實唔只因為平, 最大原因係HK女人唔會做扯線公仔or "yes" madam, 個男人講咩做咩都follow等等...

實例: 我舅母都幾女強人型, 好多野佢都會有自己主見... 仔女最細果個都30啦. 上年發現舅父上面有頭"家" (not only ...

期待, 快d講埋啦.

大宅

好媽媽勳章

朋友大6老婆講租屋其實係可以好平, 係深圳黃貝嶺租間兩房一廳$1050,一房一廳$600/700, 套房吾知(因佢地無講,應該重平). 如果有二奶比人棄包無錢租屋, 會用好平價錢賣傢俬比收買佬, 佢地試過用$200買過三坐位SOFA重要幾新正. 你吾怕行路15/20分鐘左右到東門.

原帖由 babytszkin 於 10-5-8 14:36 發表
應該唔會咁平,我ex係深圳租間屋要3千幾,平都要千幾~重未計買下嘢比d女人~同埋返親去一定飲飲食食都出街~家埋比d固定洗費我估3~4千喇~

首頁
12345...6

尾頁

跳至