自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

每集我都只想睇佢地3個做戲扮野,但LISA姐,每集都出黎唱歌,耳仔真係受晒苦。救命!!!!

男爵府

真係幾難 頂下

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都有同感..上集已經難受今集仲衰..聽到我個仔都喊

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

真係超難頂呀.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係幾難聽吓~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

所以我係錄起佢先睇

珍珠宮

求吓你啦汪阿姐,放過我哋呢D小市民啦,只想看你呢個節目笑吓開心吓,但唔係為了想聽你唱到鬼叫咁,真係起雞皮,超驚嚇呀,一到佢出場我即轉台,太難頂了,今日仲要頂住個痰罐來鬼叫,攪咩呀,!!!!我諗大部人睇呢個節目都唔係為了去聽你唱歌囉,唔好再唱得唔得呀!

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我剩係想睇佢地三個唱吓歌 , 扮下野乍 ...

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都係呀.

原帖由 TobiMom 於 10-5-8 21:59 發表
我剩係想睇佢地三個唱吓歌 , 扮下野乍 ...

男爵府

好媽媽勳章

認同

原帖由 cathappy 於 10-5-8 21:33 發表
每集我都只想睇佢地3個做戲扮野,但LISA姐,每集都出黎唱歌,耳仔真係受晒苦。救命!!!!

子爵府

畀面勳章

仲有, 佢今集個頭想點

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我一見佢準備唱歌就轉台!真係頂唔順呀!
我要記得幸福......

子爵府

本來睇吓福祿壽relax和開心吓, 點知一聽到亞姐把聲, 當堂冇哂mood 了

子爵府

原帖由 嵐嵐豬0603 於 10-5-8 22:02 發表
仲有, 佢今集個頭想點

亞仔仲我佢個頭係咪受左傷

別墅

佢每集都出黎唱,都係想出下風頭,但真係難頂 ,佢唱番粵曲啦,不過唔好係呢個節目再唱喇,其他出黎扮野D人唱得仲好。mouth:

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

就係因為有佢我先關電視

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今期佢唱邊首歌呀
,

彩鑽殿

原帖由 surewin 於 10-5-8 22:07 發表

亞仔仲我佢個頭係咪受左傷

首頁

尾頁

跳至