嬰兒食譜

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

明治奶粉

各位心肝寳貝食緊明治奶粉的媽咪:

可否幫忙一下? 我想幫囡囡轉明治奶粉, 但昨日去過兩間日本百貨發覺散賣好貴, 一罐細仔奶粉賣到380元以上, 和re-on或b&m嬰兒食品的大量訂購,價錢相距好遠, 我唔知囡囡啱唔啱食, 所以無可能訂一箱, 唔知有無唔怕煩的媽咪, 可以出讓兩罐比我試下, 可以的話請pm我, 萬分多謝! 或者有好介紹邊到有平d的散貨買都可以留言架, THANKYOU!

:lol: :lol:

CRYSTALMA

別墅

Re: 明治奶粉

卓越有平d的散貨買。(唔知有無貨)
或者去re-on 買一兩罐。(係柴灣)

民房

Hi crystalma,

你試吓打去B&M到問吓啦,有個bk媽咪話可以上佢地個倉到買。Tel: 31884136.

大宅

大宅

多謝各位媽咪的幫忙!

我已經去過卓悅, 但SALES話大細仔奶粉都無貨, 我唸我會去RE-ON散買兩罐, 囡囡今日又兩日無便便, 一嘗試就猛甘大聲喊,真系好心痛, 我唸我唔等送貨喇,雖然,柴灣對我來說真系好遠,但我會叫老公明日去買,希望對囡囡會好D喇!

CRYSTALMA :cry:

複式洋房

我搵b&m買, 同個女仔講我想先買一"貫"試先, 佢就offer 我在地鐵交收, 都係收$170, 如果我bb肯食, 我都會搵b&m訂, 因為服務幾好, 但請問有冇人知道佢係咪真係正貨黎架? 我意思係係日本入貨

民房

但係好快就來冇舊裝賣了,會唔會儲定D舊裝係屋企?

伯爵府

我都入了16罐舊裝細仔明治,我問了b&m個女仔,佢話新裝的成份改了少少,容量都無舊裝咁多的......
之前我在RE-ON訂,特價都要2百蚊罐,B&M只係百九,本來想訂多8罐,佢話吾知仲有無貨的,佢比我都係最後一箱(8罐)喎!!

大宅

各位妈咪, 您地好!

B & M 的服务真系好好, 我向陈小姐提出散买的要求, 她倒过来建议我订一箱, 因为价钱平D($190/can)及有旅行装送, 她保证如果我囡囡唔食,或者食得唔好,在两星期内可以要求退回余下奶粉, 所以我订左一箱, 而且即晚已经安排到送货,我比个囡饮过都肯饮,但唔知饮多两日会唔会唔饮呢?

crystalma

大宅

我都打算幫bb轉日本奶粉,
請問可以係邊度睇到有關明治奶粉的介紹?
thanks!

大宅

Dear All,

Why you want to 轉日本奶粉? Can you tell me how good of 明治奶粉?

Thanks a lot !

Grace

民房

請問各位 B&M 嘅電話同地址, 我都想訂D奶粉, 其實我而家同RE-ON 訂緊奶粉嘅, 但係睇番你哋嘅留言, B&M好似會平D, 所以我想轉吓, THANK YOU!!!

民房

toytoy 寫道:
請問各位 B&M 嘅電話同地址, 我都想訂D奶粉, 其實我而家同RE-ON 訂緊奶粉嘅, 但係睇番你哋嘅留言, B&M好似會平D, 所以我想轉吓, THANK YOU!!!

Hi toytoy,

係呀,B & M D奶粉係平D,仲有gift 送。果位Ms Chan真係好helpful,佢好樂意幫我地D媽咪。 我記得初初幫阿B轉明治又唔識,好彩有佢教我。所以佢地同其他一樣價錢我都會同佢地order。有follow up services 吖嘛。唔係比咗D貨比你就話知你。個位送貨阿哥仲好有禮貌潻。你可以上佢個網頁到睇吓。www.hkbabyfood.com 電話 3188-4136

民房

WingWong 寫道:
我搵b&m買, 同個女仔講我想先買一"貫"試先, 佢就offer 我在地鐵交收, 都係收$170, 如果我bb肯食, 我都會搵b&m訂, 因為服務幾好, 但請問有冇人知道佢係咪真係正貨黎架? 我意思係係日本入貨

Hi Wing Wong,

我問過Ms Chan 佢話D奶粉直接係日本返,我見就同係sogo ,UNY D都無分別。你睇下面crystalma 所寫就知佢地對自己D貨幾有信心。唔啱阿B飲原銀奉還,所以我投信任票。

各位妈咪, 您地好!

B & M 的服务真系好好, 我向陈小姐提出散买的要求, 她倒过来建议我订一箱, 因为价钱平D($190/can)及有旅行装送, 她保证如果我囡囡唔食,或者食得唔好,在两星期内可以要求退回余下奶粉, 所以我订左一箱, 而且即晚已经安排到送货,我比个囡饮过都肯饮,但唔知饮多两日会唔会唔饮呢?

crystalma

民房

Hi Grace yeung,

我阿B飲明治貪佢DHA多D,營養又多D。阿Bヌ肯飲。

民房

唔該晒grosvenor

大宅

thanks!

男爵府

我最近幫個女轉

男爵府

有沒想到re-on我正確地址, please tell me?I want change milk power for bb
Don't worry!Be happy!

洋房

chingbb 寫道:
有沒想到re-on我正確地址, please tell me?I want change milk power for bb

RE-ON'S Add:

www.re-on.com.hk
Room F-1, 13/F, Gee Tung Cheng Ind,Bldg,No.4
Fung Yip Street, Chai Wan, Hong Kong.
Tel: 3580-0525

首頁
12345...9

尾頁

跳至